GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το FB Pages Manager 1.9 στο Windows Phone

Μια ενημερωμένη έκδοση του FB Pages Manager είναι τώρα διαθέσιμη προς λήψη για τους ιδιοκτήτες των συσκευών Windows Phone, η έκ...


Μια ενημερωμένη έκδοση του FB Pages Manager είναι τώρα διαθέσιμη προς λήψη για τους ιδιοκτήτες των συσκευών Windows Phone, η έκδοση 1.9.0.0.

Η νέα εφαρμογή έφτασε στις συσκευές με ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό απαγόρευσης, το οποίο επιτρέπει στους διαχειριστές να απαγορεύουν εύκολα χρήστες που δημοσίευσαν ή σχολίασαν στη σελίδα τους, ενώ παράλληλα τους επιτρέπει να κάνουν unban τους χρήστες.

Επίσης, το ενημερωμένο FB Pages Manager παρέχει χρήσεις με τη δυνατότητα να διαχειρίζονται όλες τις ρυθμίσεις της σελίδας τους απευθείας από την εφαρμογή.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή περιλαμβάνει κοινοποιήσεις Lockscreen, καθώς οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το FB Pages Manager για να εμφανίσουν τον αριθμό των μη αναγνωσμένων ειδοποιήσεων στην οθόνη.

Επιπλέον, το λογισμικό του κινητού παρέχει πλέον υποστήριξη και για κάποιες άλλες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της Βουλγαρικής και της Κινεζικής.

Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση