GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσφορά για εξαγορά της Forthnet κατέθεσαν Wind και Vodafone

Κοινή μη δεσμευτική πρόταση υπέβαλαν οι εταιρείες Vodafone και Wind για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας Forthnet ...


Κοινή μη δεσμευτική πρόταση υπέβαλαν οι εταιρείες Vodafone και Wind για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας Forthnet ΑΕ που δεν κατέχουν, όπως ανακοίνωσε η τελευταία στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Συγκεκριμένα, σε απάντηση της Forthnet σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διευκρινίζεται ότι η κοινή μη δεσμευτική προσφορά υπεβλήθη από τις εταιρείες Vodafone Group Services ltd (για λογαριασμό συνδεδεμένης με αυτή επιχειρήσεως) και Wind Hellas Τηλεπικοινωνίες ΑΕ προς το διοικητικό της συμβούλιο.
Η πρόταση αφορά στην πιθανή απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Forthnet, οι οποίες δεν ανήκουν στην κυριότητα των δύο εταιρειών έναντι ενδεικτικού και τελούμενου από αιρέσεις τιμήματος που κυμαίνεται μεταξύ 1,70 και 1,90 ευρώ ανά μετοχή.
Στην επίμαχη πρόταση συμπεριλαμβάνονται και οι όροι και προϋποθέσεις (διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου, αποκλειστικές διαπραγματεύσεις), η πλήρωση των οποίων θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στην υποβολή δημόσιας πρότασης προς τους μετόχους της Forthnet η οποία θα είχε την στήριξη της εταιρείας.
Περαιτέρω, η Forthnet ενημερώνει ότι δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη στο ζήτημα της μη δεσμευτικής προσφοράς από την εταιρεία ΟΤΕ ΑΕ για την απόκτηση της δραστηριότητας της NOVA, σε σχέση με όσα ήδη αναφέρονται στην από 1η Ιουλίου 2014 ανακοίνωση της εταιρείας.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση