GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Google: Δωρεάν Wi-Fi στους χρήστες του Uber

Η Google προσφέρει στους χρήστες του Uber δωρεάν Wi Fi μέσα στα αυτοκίνητα. Το χαρακτηριστικό αφορά χρήστες στη Φιλαδέλφεια μέχρι τη...


Η Google προσφέρει στους χρήστες του Uber δωρεάν Wi Fi μέσα στα αυτοκίνητα. Το χαρακτηριστικό αφορά χρήστες στη Φιλαδέλφεια μέχρι τη λήξη της περιόδου δοκιμής, αλλά μπορεί κάλλιστα να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.
Αν και μπορεί να μην σας εκπλήξει και πάρα πολύ, η υπηρεσία ονομάστηκε “uberWiFi”, το οποίο είναι απολύτως λογικό, αλλά δεν θα χρειάστηκαν περισσότερο από 2 λεπτά για να το αποφασίσουν.
Η υπηρεσία κάνει ακριβώς αυτό που περιμένει κανείς – δίνει στους χρήστες του Uber πρόσβαση στο Internet απευθείας από τα αυτοκίνητα, κάτι που είναι δυνατό χάρη στις Εφαρμογές Google για Επιχειρήσεις. Η δοκιμή ξεκίνησε στις 22/07 και θα διαρκέσει έως την 1η Σεπτεμβρίου.
Η επιλογή uberWiFi θα είναι διαθέσιμη κατ ‘ευθείαν από το app και οι χρήστες θα πρέπει να σύρουν το κουμπί για το “Wi-Fi” στο κάτω μέρος του app για να καλέσουν ένα αυτοκίνητο μέχρι τεσσάρων επιβατών.
Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση