GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Hλικιωμένος άνδρας έσερνε με μηχανάκι το σκελετωμένο σκυλί του! Σοκαριστικές εικόνες

Ένας ηλικιωμένος άνδρας το πρωί της Πέμπτης 3 Ιουλίου εντοπίστηκε στο 65ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Αλεποχωρίου στα Μέγαρα να σέρ...



Ένας ηλικιωμένος άνδρας το πρωί της Πέμπτης 3 Ιουλίου εντοπίστηκε στο 65ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Αλεποχωρίου στα Μέγαρα να σέρνει
από το μηχανάκι του στην άσφαλτο το σκελετωμένο σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Διερχόμενος οδηγός, που είδε το έγκλημα, τον σταμάτησε και άρχισε να τσακώνεται μαζί του, ενώ άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περνούσαν τυχαία από το σημείο τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων.
Ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα που πέθανε εξαιτίας ενός υπανθρώπου
Ο δράστης – που είχε δεμένο από το πόδι τον σκύλο στο παπάκι του – δυστυχώς αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα λόγω ηλικίας και θα οριστεί δικάσιμος για την εκδίκαση της υπόθεσης του.

Το σκελετωμένο σκυλί μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Ιερόθεου Κρητικού όπου και κατέληξε καθώς τα τραύματα του σε συνδυασμό με τη γενικότερη κατάσταση του (σκελετωμένο από τη λεϊσμανίαση) στάθηκαν μοιραία για τη ζωή του.
Το έσερνε στην άσφαλτο δεμένο στο μηχανάκι του
Το www.zoosos.gr επικοινώνησε με τον κτηνίατρο, που τράβηξε τις φωτογραφίες τις οποίες έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Άποψη Μεγάρων» και η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι ποτέ άλλοτε δεν έχει ξαναδεί τόσο φριχτά ταλαιπωρημένο ζώο.
Η λειτουργοί της Δικαιοσύνης έδειξαν για άλλη μια φορά μεγάλη κατανόηση για έναν άνθρωπο που βασάνισε μέχρι θανάτου - χωρίς να δείξει έλεος - ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση