GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NBA: Ανανέωσε και ο Χάσλεμ στη Χιτ

Ο Ουντόνις Χάσλεμ ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Μαϊάμι, όπως ανακοίνωσε η Χιτ. Οι όροι δεν έγιναν γνωστοί, αλλά σύμφωνα με το...



Ο Ουντόνις Χάσλεμ ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Μαϊάμι, όπως ανακοίνωσε η Χιτ. Οι όροι δεν έγιναν γνωστοί, αλλά σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο ο αθλητής υπέγραψε διετές συμβόλαιο με αποζημίωση 5.600.000 δολάρια.

Για τον 34χρονο Χάσλεμ το συγκρότημα της Φλόριντα είναι το μοναδικό στο οποίο έχει παίξει στο ΝΒΑ. Στα 11 χρόνια του στο σύλλογο μετρά 715 αγώνες και τρία δαχτυλίδια πρωταθλητή, το 2006, 2012 και 2013.

Την περασμένη περίοδο ο Χάσλεμ σκόραρε 3,8 πόντους και έπαιρνε 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα 46 παιχνίδια της κανονικής περιόδου που αγωνίστηκε, ενώ συνολικά στην καριέρα του στο Μαϊάμι οι μέσοι όροι του είναι 8,6 πόντοι και 7,5 ριμπάουντ.

Μετά την αποχώρηση του Λεμπρόν Τζέιμς για το Κλίβελαντ ο Χάσλεμ έγινε ο τρίτος παίκτης με τον οποίο ανανεώνει το Μαϊάμι, καθώς προηγήθηκαν οι Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση