GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε ποια είναι η πωλήτρια που έδιωξε την Όπρα από πανάκριβη μπουτίκ...και τι δήλωσε για το συμβάν. [photo]

Αυτή η Ελβετίδα είναι η πωλήτρια που έδιωξε την Οπρα Γουίνφρεϊ από την πανάκριβη μπουτίκ γιατί πίστευε ότι... επειδή ήταν μαύρη...



Αυτή η Ελβετίδα είναι η πωλήτρια που έδιωξε την Οπρα Γουίνφρεϊ από την πανάκριβη μπουτίκ γιατί πίστευε ότι... επειδή ήταν μαύρη, δεν είχε χρήματα να αγοράσει την πανάκριβη τσάντα που ήθελε.
Η υπόθεση προκάλεσε παγκόσμιο σάλο γιατί η διάσημη και βαθύπλουτη αμερικανίδα παρουσιάστρια γνωστοποίησε το θέμα.

Η Οπρα μπήκε σε μια μουτίκ της Ελβετίας και ζήτησε να δει μια τσάντα φίρμας Tom Ford η οποία ονομάζεται Tom Ford Jennifer bag, αφού ο διάσημος σχεδιαστής της έδωσε το όνομα της Τζένιφερ Ανιστον γιατί είναι φίλοι. Η τιμή της εν λόγω τσάντας στην μπουτίκ Trois Pommes της Ζυρίχης όπου μπήκε η Οπρα ήταν 35.000 ελβετικά φράγκα, ήτοι 3.800 δολάρια.
Η πωλήτρια, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η Οπρα, αρνήθηκε καν να της δείξει την τσάντα γιατί ήταν πολύ ακριβή για εκείνη, όπως της είπε.
Ας σημειωθεί ότι η Οπρα βρισκόταν στην Ελβετία για να παραστεί στο γάμο της φίλης της Τίνα Τάρνερ με έναν Ελβετό πολυεκατομμριούχο, στην λίμνη της Ζυρίχης. Και ας σημειωθεί ότι η Οπρα κέρδισε 77 εκατομμύρια δολάρια το 2013.
Η υπόθεση πήρε μεγάλη δημοσιότητα και διεθνείς διαστάσεις, ενώ το υπουργείο Τουρισμού της Ελβετίας ζήτησε συγνώμη από την διάσημη αμερικανίδα.

H 59χρονη και δισεκατομμυριούχος Οπρα αφηγήθηκε την ιστορία ως εξής:
«Ημουν στη Ζυρίχη τις προάλλες και μπήκε σε μια μπουτίκ, το όνομα της οποίας δεν θα πω. Φορούσα ένα μπλουζάκι Donna Karan και απλά σανδάλια. Αλλά προφανώς στην Ελβετία δεν έχουν δει ποτέ το The Oprah Winfrey Show. Μπαίνω στο μαγαζί και ρωτάω την πωλήτρια «Συγνώμη, μπορώ να δω αυτή τη μαύρη τσάντα που είναι πάνω από το κεφάλι σας;». Και μου απαντάει «Οχι, είναι πολύ ακριβή». Η Οπρα της ζήτησε να δει την τσάντα μια δεύτερη φορά, η οποία ήταν κλειδωμένη σε ένα ντουλάπι με άλλα αντικείμενα.
«Οχι, όχι, δεν θες να δεις αυτή την τσάντα, δες αυτή εδώ, γιατί η άλλη είναι πολύ ακριβή. Δεν θα μπορέσεις να την πληρώσεις» της απάντησε η Ελβετίδα.
Η παρουσιάστρια διηγήθηκε, φυσικά, εκτενώς την υπόθεση στο σόου της, χωρίς να πει ονόματα.

Η απάντηση της πωλήτριας
Η εφημερίδα DailyMail συνάντησε την Ελβετίδα πωλήτρια και την ρώτησε πώς ακριβώς έγιναν τα γεγονότα.
«Δεν ήξερα ακριβώς τι ήθελε να της δείξω όταν ήρθε απόγευμα Σαββάτου στο κατάστημα. Ετσι, της έδειξα μερικές τσάντες από τη συλλογή Jennifer Aniston. Δεν είναι καθόλου αλήθεια ότι αρνήθηκα να της δείξω την ακριβή τσάντα για ρατσιστικούς λόγους. Ποτέ δεν τη ρώτησα αν ήθελα να κοιτάξει την εν λόγω τσάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση