GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια σπάνια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα με μαγιό, στη θαλαμηγό του Βαλεντίνο [photo]

Οι φωτογραφίες της έχουν κάνει το γύρο του κόσμου και τις έχουν δει εκατομμύρια μάτια. Κι όμως, φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα φωτ...



Οι φωτογραφίες της έχουν κάνει το γύρο του κόσμου και τις έχουν δει εκατομμύρια μάτια. Κι όμως, φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Σαν και αυτή που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο σχεδιαστής Giancarlo Giammetti, συνεργάτης και φίλος του Βαλεντίνο.

Το καλοκαίρι του 1990 η πριγκίπισσα Νταϊάνα, απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο σκάφος του σχεδιαστή Valentino.

Έτσι, 24 χρόνια έρχεται αυτή η φωτογραφία που αποτυπώνει τις κοινές τους διακοπές και τις ανέμελες ημέρες εκείνης της εποχής.
Η όμορφη γυναίκα πόζαρε όλο στιλ στην ιδιωτική θαλαμηγό του σχεδιαστή, έχοντας δίπλα της τον πρίγκιπα William, που ήταν ακόμη παιδί, αλλά και τη Rosario Saxe-Coburg.
Η αγαπημένη πριγκίπισσα φορούσε το μαγιό της και ένα μοβ πουκάμισο δεμένο πάνω από την κοιλιά, ενώ είχε επιλέξει και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση