GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πραγματικός Μ. Μιχελάκης ζει στο Ηράκλειο. Ο Ν. Μαζιώτης «έκλεψε» το όνομά του [photo]

Πίσω από το όνομα Μιχάλης Μιχελάκης είχε «κρυφτεί» ο Νίκος Μαζιώτης από τις αρχές για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Νίκος Μα...



Πίσω από το όνομα Μιχάλης Μιχελάκης είχε «κρυφτεί» ο Νίκος Μαζιώτης από τις αρχές για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο Νίκος Μαζιώτης είχε δημιουργήσει μία πλαστή ταυτότητα για να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος με τις αρχές να τον ξεσκεπάζουν και να τον συλλαμβάνουν πριν λίγες ημέρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cretapost, τα στοιχεία που χρησιμοποίησε ο Νίκος Μαζιώτης είναι υπαρκτά.
Υπάρχει Μιχάλης Μιχελάκης και μάλιστα ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο.
Το cretapost βρήκε τον κ. Μιχελάκη ο οποίος – όπως δηλώνει – του ήρθε… ταμπλάς μόλις είδε τα στοιχεία που χρησιμοποιούσε ο Νίκος Μαζιώτης και θορυβημένος πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία.

«Όταν είδα τα στοιχεία που βγήκαν στην δημοσιότητα δεν πίστευα στα μάτια μου. Έβλεπα τα δικά μου στοιχεία που είχε χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος. Φοβήθηκα και έτρεξα αμέσως στην αστυνομία για να εξηγήσω ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το Νίκο Μαζιώτη», επεσήμανε στο cretapostο κ. Μιχελάκης.
Μάλιστα ο κ. Μιχελάκης ανέφερε στην αστυνομία ότι έχει μαζί του την ταυτότητά του και δεν την έχει χάσει.
Οι αστυνομικές αρχές ηρέμισαν τον κ. Μιχελάκη και του είπαν ότι θα κληθεί να δώσει κατάθεση και θα ερευνηθούν όλα τα στοιχεία που έχει δώσει.
Ο πραγματικός Μιχάλης Μιχελάκης ζει στο Ηράκλειο και τα τελευταία χρόνια είναι υπάλληλος σε εταιρία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου Δημήτρη Τσακνάκη, ο Μαζιώτης έφερε μαζί του μια πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία Μιχαήλ Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας, γεννηθείς την 16/4/1977 στην Αθήνα.

1 σχόλιο

  1. Τα γαμημένα ΜΜΕ της δόλιας διαπλοκής, εκτός από δεξιά, δοσίλογη προπαγάνδα, είναι και πλήρως ξενόδουλα και ξενοκίνητα, από τη Μέρκελ, τους Αμερικάνους και το Ισραήλ!

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι συνέλληνας μ' αυτά τα δεξιά, πουλημένα, κατακάθια, ΖΩΑ!!

    Στην Ουκρανία τάσσονται ανοιχτά με τους Ναζί, τη Μέρκελ και το Στεητ Ντιπάρτμεντ!
    ΟΥΣΤ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΔΕΞΙΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΒΑΝ ΦΛΙΤ, ΖΩΑ, Ε ΖΩΑ!!!

    Στην Γάζα είναι με τους Ισραηλινούς, τα ξενοκίνητα ανθελληνικά δεξιά ζώα!
    (στα ΔΕΞΙΑ ΖΩΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ, ΜΙΣΗΤΑ ΠΑΣΤΟΚΙΑ!!!!)

    ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΣΚΑΪ, ΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ!
    ΣΒΗΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση