GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ πάει μέχρι και στις διαδηλώσεις ντυμένη... στην πένα! [photo]

Ο αγώνας-αγώνας και το στιλάκι... στιλάκι για την Τρικαλινή βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία κλέβει ( ούτως ή άλλως) την παράσταση...



Ο αγώνας-αγώνας και το στιλάκι... στιλάκι για την Τρικαλινή βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία κλέβει ( ούτως ή άλλως) την παράσταση.
Η Παναγιώτα Δριτσέλη έχει... διακριθεί στη Βουλή, εκτός από τις εξαιρετικές της παρεμβάσεις σε σειρά Νομοσχεδίων, και για το ντύσιμό της (έχει βραβευτεί και με... «Τζί τζι» στην εκπομπή του Μουτσινά)! Στη φωτό του trikalavoice.gr διακρίνεται κατά τη διάρκεια της χθεσινής κινητοποίησης στη ΔΕΗ Τρικάλων, με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο πρωτεργάτης των κινητοποιήσεων Δημήτρης Καπέλας και ο Δημήτρης Σαριγγαλάς. Πάντως σε δήλωσή της για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ η Παναγιώτα Δριτσέλη αναφέρει:
«Το κυβερνητικό νομοσχέδιο με το οποίο ξεκινά η διαδικασία πώλησης του 30% της ΔΕΗ είναι ένα επικίνδυνο νομοσχέδιο για την ασφάλεια της κοινωνίας και της χώρας. Η εκχώρηση μεγάλου τμήματος της ενεργειακής υποδομής της ΔΕΗ, των εργοστασίων, των ορυχείων της αλλά και περίπου 2 εκατομμυρίων καταναλωτών στα χέρια ιδιωτών, αποτελεί απαράδεκτη μεθόδευση που βρίσκει αντίθετη την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαρατάσσεται και στα Τρίκαλα με όλους τους φορείς και τους πολίτες που παλεύουν για να μην μεταβληθεί η ηλεκτρική ενέργεια σε κερδοσκοπικό προϊόν και συντονίζει τον αγώνα του με τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, οι οποίοι μάχονται για την αποτροπή αυτών των σχεδίων.Η κυβερνητική προπαγάνδα και οι αντιεργατικές κορώνες, που δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι οι κυβερνώντες, δεν πείθουν κανένα. Κάθε ώρα που περνάει το κύμα αντίστασης μεγαλώνει και η ακύρωση των σχεδίων πώλησης της ΔΕΗ έρχεται όλο και πιο κοντά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση