GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυκνή ομίχλη κάλυψε όλα τα Σφακιά - Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα και αύριο [photos]

Περισσότερο σαν ακτή της Μεγάλης Βρετανίας και λιγότερο με περιοχή του Νότου της Κρήτης, έμοιαζαν σήμερα το πρωί τα Σφακιά. Έν...



Περισσότερο σαν ακτή της Μεγάλης Βρετανίας και λιγότερο με περιοχή του Νότου της Κρήτης, έμοιαζαν σήμερα το πρωί τα Σφακιά.
Ένα πυκνό πέπλο ομίχλης είχε καλύψει ολόκληρη την περιοχή απο το Φραγκοκάστελλο μέχρι το Λουτρό και απο την Χώρα Σφακίων μέχρι την Ίμπρο και τ' Ασκύφου.
Κάτοικοι και επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν απο το φαινόμενο, το οποίο είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστο για την εποχή, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων, ειδικά στα ορεινά, έπρεπε να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή καθώς η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη.

Φωτό: Ευριπίδης Μπραουδάκης, Μπετίνα Κουρή, Σοφία Ανδρουλακάκη
Στο μεταξύ και σε ότι αφορά στις προβλέψεις του καιρού για την Κρήτη το meteo.gr αναφέρει τα εξής:
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
Για αύριο Σάββατο 12/7, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
Για αύριο Σάββατο 12/7, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Για αύριο Σάββατο 12/7, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση