GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από τη γέννηση μέσα στο αμάξι [photos]

Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες της 29χρονης Κορίνας Σινάτλ, η οποία γέννησε μέσα στο... αυτοκίνητο το δεύτερο παιδί της, μ...



Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες της 29χρονης Κορίνας Σινάτλ, η οποία γέννησε μέσα στο... αυτοκίνητο το δεύτερο παιδί της, μπροστά στα μάτια του 3χρονου γιου της, του συζύγου της αλλά και της κολλητής της!
Η οικογένεια από την Βικτώρια της Αυστραλίας ήταν καθ’ οδόν προς το μαιευτήριο όταν έσπασαν τα νερά! Είπε στον σύζυγό της να σταματήσει το αμάξι, αντιλήφθηκε και είδε το κεφάλι του νεογέννητου να ξεπροβάλει!
Η Κορίνα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου της, ενώ στιγμιότυπα, από το συγκινητικό γεγονός, απαθανάτισε με την φωτογραφική της μηχανή η 28χρονη φίλη της, που τους ακολουθούσε με το αμάξι.
Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά, πως είχε ξυπνήσει με πόνους στα πλευρά της, χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία, καθώς είχε ξανανιώσει αντίστοιχους πόνους πρόσφατα. Οι συσπάσεις, που ακολούθησαν βέβαια ήταν φανερό σημάδι πως η γυναίκα ήταν έτοιμη να γεννήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση