GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόωρη εκσπερμάτιση: Τρεις ασκήσεις γιόγκα που θα σας βοηθήσουν... [photos]

Η γιόγκα είναι ένα είδος πνευματικής άσκησης που συνδέει το σώμα και το μυαλό... Πρόκειται για μια σειρά από δύσκολες πόζες/στά...



Η γιόγκα είναι ένα είδος πνευματικής άσκησης που συνδέει το σώμα και το μυαλό... Πρόκειται για μια σειρά από δύσκολες πόζες/στάσεις που χαλαρώνουν το νου μέσω του διαλογισμού και της άσκησης των μυών του σώματος.
Η γιόγκα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετική και για την σεξουαλική σας υγεία. Αν και λίγοι άντρες επιλέγουν την γιόγκα για να γυμναστούν, εντούτοις υπάρχουν μερικές ασκήσεις που -σύμφωνα με τους ειδικούς- μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης.

Kandharasana
Αυτή η άσκηση γίνεται ξαπλώνοντας ανάσκελα στο δάπεδο, ενώ σηκώνετε τον κορμό σας αργά προς τα επάνω, ώστε μόνο το κεφάλι και τα πόδια να ακουμπούν στο έδαφος. Αυτή η στάση είναι σημαντική στην ενίσχυση της σεξουαλικής λειτουργίας στους άνδρες και στις γυναίκες. Στις γυναίκες, αυξάνει τη λειτουργία των ωοθηκών, ενώ στους άνδρες, ενισχύει τη λειτουργία και την παραγωγή του σπέρματος. Είναι από τις ασκήσεις που συνιστώνται σε ζευγάρια τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες να κάνουν παιδί.

Paschimotasana
Αυτή η στάση είναι απλή: Προσπαθήστε να αγγίξετε τα δάχτυλα των ποδιών σας ενώ ακουμπάτε το κεφάλι σας ανάμεσα στα γόνατά σας. Αυτή η στάση είναι ευεργετική για την ενίσχυση της γαστρεντερικής λειτουργίας και της αύξησης του μεταβολισμού. Στους άνδρες, μπορεί να βοηθήσει επίσης σε προβλήματα που αφορούν την πρόωρη εκσπερμάτιση, καθώς τονώνει του μυς της κοιλιακής χώρας και της βουβωνικής περιοχής. Επιπλέον, βελτιώνει την παραγωγή σπέρματος και κάνει πιο ισχυρά τα σπερματοζωάρια.

Dhanurasana
Αυτή η εξαιρετικά ευεργετική άσκηση γίνεται με το να ξαπλώσετε στο στομάχι σας και να κρατήσετε τα πόδια σας με τα χέρια σας από τους αστραγάλους. Αυτή η στάση έχει πολλά οφέλη για την πλάτη, το στομάχι και το αναπαραγωγικό σύστημα. Ανακουφίζει από τον πόνο στην πλάτη, βελτιώνει την λειτουργία του στομάχου και, κυρίως, περιορίζει τα προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτισης στους άνδρες, καθώς γυμνάζει τους ίδιους μυς με την προηγούμενη άσκηση σε λίγο μεγαλύτερη ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση