GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΤΕΡΑ για το πτώμα που βρέθηκε στο δίαυλο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας [photos]

Σε νεαρό άνδρα ηλικίας 30 περίπου ετών,ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο δίαυλο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας....



Σε νεαρό άνδρα ηλικίας 30 περίπου ετών,ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο δίαυλο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.
Θα πρέπει να σημειωθεί,πως το πτώμα είχε εντοπίσει αρχικά χθες ένα διερχόμενο ψαροκάικο, το οποίο και ενημέρωσε το λιμενικό σώμα, το οποίο παρά τις έρευνες που πραγματοποίησε μέχρι τη δύση του ηλίου στην περιοχή,δεν βρήκε τη σωρό του νεαρού.
Σήμερα το πρωί,ο καπετάνιος του Φέρι "ΛΕΥΚΙΜΗ",ενημέρωσε εκ νέου το λιμενικό για την ανεύρεση του πτώματος και λίγη ώρα μετά, σκάφος του λιμενικού κατάφερε και το περισυνέλεξε!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του epirusgate,δεν υπάρχουν στο πτώμα εμφανή σημάδια από χτυπήματα, ενώ ένα σημαντικό στοιχείο που προβληματίζει τους λιμενικούς, είναι το γεγονός πως στο δεξί χέρι του άτυχου νεαρού, υπήρχαν δεμένα δυο μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό.
Η σωρός θα μεταφερθεί σε λίγη ώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων,προκειμένου να
διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή,από τον ιατροδικαστή κ. Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση