GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος Οκτωβρίου τα stress tests για τις τράπεζες

Στα τέλη Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των stress tests για την αξιολόγηση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, σύμφωνα με σ...


Στα τέλη Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των stress tests για την αξιολόγηση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. διαδικασία κοινοποίησης των αποτελεσμάτων της συνολικής αξιολόγησης των ευρωπαϊκών τραπεζών, τα τελικά αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο, γνωστοποίησε σήμερα η ΕΚΤ.
«Στα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται διάκριση μεταξύ των κεφαλαιακών αναγκών που θα προκύψουν από τον έλεγχο της ποιότητας των στοιχείων ενεργητικού και εκείνων που θα εντοπιστούν στο πλαίσιο του βασικού σεναρίου και του σεναρίου δυσμενών εξελίξεων της άσκησης προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Τέλος στην ανακοίνωση της ΕΚΤ σημειώνεται ότι «θα διεξαγάγει «εποπτικό διάλογο» με τις επιμέρους τράπεζες για τον έλεγχο δεδομένων και τη διερεύνηση μη ολοκληρωμένων ευρημάτων».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση