GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι συμβαίνει στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου;;

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο Γρηγ. Καραντινάκης κρυφό καμάρι, ο οποίος παραπέμπ...

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ.

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο Γρηγ. Καραντινάκης κρυφό καμάρι, ο οποίος παραπέμπεται για κακούργημα κατ' εξακολούθηση και παρ' όλα αυτά τον στηρίζει λυσσαλέα η Λίνα Μενδώνη (οι Υπουργοί αλλάζουν και η Μενδώνη μένει, μόνο ο προηγούμενος Υπουργός την είχε βάλει στην γωνία). Βάζει τους πάντες, λυτούς και δεμένους, μέχρι και την προηγούμενη Διευθύντρια σύγχρονου πολιτισμού Ζωή Καζαζάκη να περνάει από όλα τα γραφεία και όλοι μαζί να στηρίζουν τον Καραντινάκη.
Από το 2012 υπάρχει έκθεση ορκωτών στο γραφείο του τότε υπουργού Πολιτισμού για κακοδιαχείριση κονδυλίων του ΕΣΠΑ και άλλων από τον Καραντινάκη, χρήματα που έχει πάρει ο ίδιος και αρνείται να τα επιστρέψει στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. Έτσι ο Εισαγγελέας, μετά από μεγάλη έρευνα, παραπέμπει για κακούργημα κατ' εξακολούθηση τον Γρηγ. Καραντινάκη.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ.
ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗ

Θα επανέλθω...

Υπάλληλος του ΥΠ.ΠΟ. που γνωρίζει τα πάντα
και η Μενδώνη απομάκρυνε
Χρ. Γιαννίκου

2 σχόλια

  1. AYTO TO ΚΗΤΟΣ Η ΜΕΝΔΩΝΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΓ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΟΝΙΑ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΙΤΑΠΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΗ ΠΥΓΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTH H BOYBAΛO EXEI TΣOYRMO ΛΑΛΕΔΩΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ Η ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΗ ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ.
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση