GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης στο Twitter: “Οικογενειακές” κόντρες στη ΝΔ για Επίτροπο

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης παρενέβη μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, και σχολίασε τις ζυμ...



Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης παρενέβη μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, και σχολίασε τις ζυμώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στο παρασκήνιο, για την επιλογή του νέου Επιτρόπου της Ελλάδας στην Κομισιόν.

“Το σήριαλ της επιλογής του Έλληνα Επιτρόπου, προδιαγράφει τις “οικογενειακές” κόντρες στη ΝΔ, πριν και μετά τις προσεχείς εκλογές. Ίδωμεν…”, σημείωσε με νόημα ο Δημήτρης Παπαδημούλης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν στις τελευταίες εξελίξεις, με την τηλεφωνική επικοινωνία του Αντώνη Σαμαρά με τη Ντόρα Μπακογιάννη, στη διάρκεια της οποίας ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε στην πρώην Υπουργό Εξωτερικών ότι δεν αποτελεί την επιλογή του για τη νέα Κομισιόν, αλλά και στη σχεδόν βέβαιη πλέον επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση