GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία: Με καυτά σορτσάκια κόβουν κλήσεις σε αυτοκίνητα πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί! [video]

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή και είναι μέρος μίας γενικότερης κατάστασης που συμβαίνει από την εποχή της διάλυσης της Δημοτικής Αστ...

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή και είναι μέρος μίας γενικότερης κατάστασης που συμβαίνει από την εποχή της διάλυσης της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων...
Η περιοχή πέριξ του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών έχει καθοριστεί ως περιοχή ελεγχόμενης στάθμευσης χωρίς να υπάρχει χώρος ελεύθερης στάθμευσης.
Οι θέσεις είναι λίγες και έχει εγκατασταθεί "πιάτσα " ταξί έξω από το νοσοκομείο, που πολλές φορές καταλαμβάνει και θέσεις μισθωμένες.
Επίσης υπάρχουν λιγοστές θέσεις μονίμων κατοίκων.
Τώρα, στην περιοχή και σε ακτίνα 500 μέτρων δεν υπάρχουν καταστήματα που να προμηθεύουν κάρτες στάθμευσης και το μοναδικό περίπτερο που υπάρχει σχεδόν πάντα έχει έλλειψη.
Έτσι οι επισκέπτες του νοσοκομείου, ασθενείς και ηλικιωμένοι αναγκάζονται να σταθμεύσουν έξω από το νοσοκομείο αφού δεν επιτρέπεται η στάθμευση μέσα στις λιγοστές θέσεις στο πάρκινγκ του νοσοκομείου.
Έτσι ο ηλικιωμένος ασθενής όπως στην περίπτωση μας, ο ιδιοκτήτης του εν λόγω αυτοκινήτου θα πρέπει αφού βρει θέση με μεγάλη υπομονή επί της Δεινοκράτους να περπατήσει προς το Κολωνάκι (δεν είναι λάθος) μέχρι και ένα χιλιόμετρο προκειμένου να μπορέσει να προμηθευτεί κάρτα στάθμευσης.
Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό με θερμοκρασία 35 βαθμών...
Από την άλλη, οι αχαρακτήριστοι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί, με πολιτικά περνάνε και γράφουν ανεξέλεγκτα και μάλιστα με προκλητικό τρόπο.
Κάνουν τους περαστικούς, τσεκάρουν τα αυτοκίνητα που δεν έχουν κάρτα, πάνε απέναντι, τους γράφουν και μετά περνούν αδιάφορα και αφήνουν την κλήση στο παρμπρίζ.
Δηλαδή κατάντια. Συνήθως είναι δύο μαζί με την κοπέλα του βίντεο που φυλάνε τσίλιες!!!!
Αν είναι δυνατόν...
Γιατί γράφουν με πολιτικά; Γιατί δεν σφυρίζουν μήπως είναι ο οδηγός κοντά και το μετακινήσει; Γιατί κινούνται υποχθόνια; Έτσι διεκδικούν νέα μονιμοποίηση στο Δήμο Αθηναίων; Γιατί ο Δήμος δεν τοποθετεί μηχανήματα αυτόματης έκδοσης καρτών;
Ξέρω ότι έχετε τις απαντήσεις για όλα τα παραπάνω και σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την καταγγελία με το βίντεο και την κλήση (αποκρύπτοντας το όνομα της υπαλλήλου) για να μάθει ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει στο ΚΟΛΩΝΆΚΙ.
Αναγνώστης

2 σχόλια

  1. Το ΛΑΟΣ δηλαδή ο Γ.Καρατζαφέρης , που μαζί με το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου με την ΜΑΦΙΑ ΜΑΖΙ έφεραν το ΔΝΤ και την ΜΕΡΚΕΛ στην ΕΛΛΑΔΑ . Με την δικαιολογία ο Καρατζαφέρης ότι δήθεν ψηφίζοντας τα πρώτα άρθρα του μνημονίου θα έσωζε την Ελλάδα ..………….
    Στην ουσία όμως μας ΠΡΟΔΩΣΕ , διότι στη συνέχεια όπως αποδείχτηκε όλα τα στοιχεία για να πάμε στο ΔΝΤ ήταν ΠΛΑΣΤΑ .
    Αυτή ήταν η δουλειά του στην πολιτική να αρπάξει την εμπιστοσύνη του ΕΛΛΗΝΑ πατριώτη και μετά να την πουλήσει στους διεθνείς τοκογλύφους ΔΝΤ , ΜΕΡΚΕΛ, ,κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη κακιά σας την είπατε για τα ταξί. Αυτά φταίνε για όλα. Η πιάτσα ταξί επιβαλεται έξω από τα νοσοκομεία. Δεν έχω ακούσει κανέναν δημοσιογράφο να επικρίνει τα ΙΧ που καταλαμβάνουν πιάτσες ούτε νοσοκομεία που δεν έχουν πιατσες αν και αυτό επιβάλλεται από το νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση