GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκε η έρευνα στο Μαρούσι από την Αντιτρομοκρατική [video]

Το απόγευμα, μετά από τρεις ημέρες ολοκληρώθηκε η έρευνα στο διαμέρισμα στο Μαρούσι, όπου ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα διέ...



Το απόγευμα, μετά από τρεις ημέρες ολοκληρώθηκε η έρευνα στο διαμέρισμα στο Μαρούσι, όπου ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα διέμεναν με άλλα στοιχεία. Η Αντιτρομοκρατική μάζεψε από το σπίτι όσα στοιχεία μπορούν να αξιοποιηθούν στην έρευνα ενώ συνέλλεξε και γενετικό υλικό...
Στο μεταξύ, σε αγώνα δρόμου επιδίδονται οι διωκτικές αρχές για την ανακάλυψη της γιάφκας του Νίκου Μαζιώτη και τον εντοπισμό της συντρόφου του Πόλας Ρούπα και των συνεργών του.

Η Αντιτρομοκρατική αναζητώντας ζωτικές πληροφορίες έδωσε χθες στη δημοσιότητα φωτογραφίες του τρομοκράτη τόσο από τη συμπλοκή στο Μοναστηράκι, όσο και από ληστεία σε τραπεζικό υποκατάστημα που έκανε μαζί με τον 35χρονο συνεργό του Γιώργο Πετρακάκο, ο οποίος συνεχίζει να καταζητείται.
Χθες το απόγευμα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ο τραυματίας τρομοκράτης μεταφέρθηκε από τον «Ευαγγελισμό» σε ειδικό κελί των φυλακών Κορυδαλλού, με ενδιάμεσο σταθμό στο Εφετείο, όπου εκτελέστηκε το ένταλμα που αφορά στην καταδίκη του για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» σε 25ετή κάθειρξη κατά συγχώνευση καθώς και στην καταδίκη σε φυλάκιση 10 μηνών που του επιβλήθηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων, ενώ αμέσως μετά, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.
Νωρίτερα, ο ανακριτής είχε μεταβεί στον «Ευαγγελισμό» για να απολογηθεί ο Νίκος Μαζιώτης. Ο τρομοκράτης και αρχηγός του «Επαναστατικού Αγώνα» αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε, ακόμα και το όνομά του, αρκούμενος να δηλώσει ως επαγγελματική ιδιότητα «τρομοκράτης» και τελικά πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

Ο Νίκος Μαζιώτης με δική του υπεύθυνη δήλωση εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει πρόωρο εξιτήριο από το νοσοκομείο και να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, παρά την αντίθετη γνώμη των θεραπόντων ιατρών του.

Εκεί βρίσκεται από χθες το απόγευμα, κρατούμενος σε ειδικό κελί με ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα φύλαξης, όπου παρακολουθείται επί 24ώρου βάσης.

Συνεχίζονται οι έφοδοι
Στο μεταξύ οι έφοδοι της Αστυνομίας σε Αττική και περιφέρεια για τον εντοπισμό της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα, των συνεργών του και του εξοπλισμού συνεχίζονται.

Εκτός από το διαμέρισμα στο Μαρούσι όπου διέμενε το ζεύγος Μαζιώτης-Ρούπα έρευνες έχουν γίνει σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο όπου βρέθηκαν 3 αλεξίσφαιρα γιλέκα, 2 υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, έντυπα αναρχικού περιεχομένου και μια περούκα, ενώ ο ένοικος του διαμερίσματος προσήχθη στην Αντιτρομοκρατική.

Παράλληλα έρευνες έγιναν σε σπίτι στα Καμένα Βούρλα, όπου διέμενε ο 35χρονος συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, στην Αγία Παρασκευή και στην Καλαμάτα, από όπου κατάγεται η Πόλα Ρούπα.

Το δίκτυο των ερευνών για την αποκάλυψη του κρησφύγετου της τρομοκρατικής οργάνωσης του Νίκου Μαζιώτη απλώνεται σε Πατήσια και Κυψέλη. Σε αυτές τις δυο περιοχές εκτιμούν οι αρχές ότι βρίσκεται το πάρκινγκ και το σταθμευμένο αυτοκίνητο που αγόρασε ο Μαζιώτης.

Η Πόλα Ρούπα είναι άφαντη από την ημέρα της επεισοδιακής σύλληψης του συντρόφου της, ενώ πρόλαβε να εξαφανίσει κάθε ίχνος της παρουσίας της και του Νίκου Μαζιώτη από το διαμέρισμα στο Μαρούσι, όπου διέμεναν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση