GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Washington Post υμνεί ελληνικό εστιατόριο

Αφιέρωμα στο ελληνικό εστιατόριο GRK που θα ανοίξει στις 18 Ιουλίου στο Ντουπόντ της Ουάσιγκτον κάνει η Washington Post. Η δημ...



Αφιέρωμα στο ελληνικό εστιατόριο GRK που θα ανοίξει στις 18 Ιουλίου στο Ντουπόντ της Ουάσιγκτον κάνει η Washington Post.
Η δημοσιογράφος της εφημερίδας αναφέρεται στο μενού του μαγαζιού και στις επιλογές που θα μπορεί να προσφέρει στους πελάτες.
«Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε “Υeero (γύρο)” και σε ένα πιάτο. Θα μπορείτε να πάρετε κοτόπουλο, χοιρινό, μανιτάρια Portobello, ή αρνί. Όλα αυτά συνοδεύονται με ρύζι πατάτες τσιπς ενώ υπάρχουν και τρία διαφορετικά είδη τζατζικιού. Το μενού θα έχει επίσης σαλάτες αλλά και γλυκά του κουταλιού με γιαούρτι. Τέλος θα μπορείτε να πιείτε μπύρα ή κρασί αλλά και ελληνική σόδα», σημειώνει προσθέτοντας πως το εστιατόριο τα σαββατοκύριακα θα μένει ανοιχτό ως τις τρεις τα ξημερώματα.
Τέλος το δημοσίευμα αναφέρει πως πίσω από την επιχείρηση της κρύβεται ένας Έλληνας, ο Γιώργος Νίκας, ο οποίος έχει έντονη παρουσία στη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση