GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Zήτησαν να διαψεύσει τα λεγόμενά του o Δ. Αβραμόπουλος

Του Γρηγόρη Σταματιάδη. Πρέπει να είναι έξαλλοι στο Μαξίμου με τις δηλώσεις του Δημήτρη Αβραμόπουλου, υπουργού Εθνικής Άμυνας...



Του Γρηγόρη Σταματιάδη.

Πρέπει να είναι έξαλλοι στο Μαξίμου με τις δηλώσεις του Δημήτρη Αβραμόπουλου, υπουργού Εθνικής Άμυνας...
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ήρθε να πει το αυτονόητο, ότι κάποια στιγμή ίσως υπάρξει ανάγκη συνεργασίας, από τα νέα κοινοβουλευτικά κόμματα που θα επιλέξει ο Ελληνικός λαός.
Έπεσαν να τον κατασπαράξουν, οι ακραίοι της ΝΔ, που εξίσωσαν το ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή. Του ζήτησαν να διαψεύσει και να στρογγυλέψει τα λεγόμενά του.
Αυτοί που νομίζουν πως ο λαός μπορεί να τραφεί με επικοινωνιακές αερολογίες. Αυτοί που νομίζουν πως οι Έλληνες είναι κάτοικοι της μπανανίας τους.
Ναι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακραίος. Αλλά όχι όπως η Χρυσή Αυγή. Είναι ακραίος γιατί την ώρα της κρίσης δεν αναλαμβάνει ευθύνες για το κοινωνικό πρόσημο της κυβέρνησης.
«Αφήνει» το ΠΑΣΟΚ και το σχήμα της Ελιάς να βγάζει το φίδι από την τρύπα.
Γιατί αερολογεί χωρίς σαφή προγραμματικό λόγο.
Ναι είναι ακραίος ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν είναι σίγουρα Χρυσή Αυγή. Όπως θέλουν Πρωθυπουργός και συνεργάτες για προσωπικούς και όχι εθνικούς λόγους να εμφανίζουν.
Ακραίοι είναι αυτοί που δημιουργούν τις θεωρίες των άκρων.
Πηγή: tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση