GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

12.000 ευρώ και 13 δενδρύλλια η "σοδειά" των αστυνομικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Αποκόρωνα, ένας 39χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης... Ειδικότερα, στ...



Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Αποκόρωνα, ένας 39χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης...
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε χθες (27.08.2014) το απόγευμα, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή του παραπάνω Δήμου, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου καλλιεργούντο επιμελώς δεκατρία (13) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, ο 39χρονος, κατά το χρόνο που είχε προβεί, με απόλυτη προσοχή, σε διαδικασία εργασιών των δενδρυλλίων, στο συγκεκριμένο χώρο και συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των δώδεκα χιλιάδων οχτακοσίων εβδομήντα (12.870) ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο επικοινωνίας μη νόμιμων ενεργειών.

Τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων της φυτείας.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

1 σχόλιο

  1. Ένα αληταριό του χειρίστου είδους συμβουλεύει, κυβερνά, συμπολιτεύεται, αντιπολιτεύεται, στηρίζει και υποστηρίζει, ψευτοαντιτίθεται και στραβοκοιτάζει τα ψηφουλάκια, και όλοι μαζί στέλνουν την Ελλάδα στην κόλαση….
    Αφορμή για αυτά που λέω η κατάργηση της επικύρωσης παντός εγγράφου, μιας φωτοτυπίας, από μια Δημόσια Αρχή, έτσι που ο κάθε υστερόβουλος, ο κάθε κακοποιός, ο κάθε αλήτης, και αλήτησα, όλοι θυληκοί και αρσενικοι θα μπορούν με μια παραποιημένη φωτοτυπία να δηλώνουν ότι θέλουν και να παίρνουν ότι θέλουν.
    Φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν ένα αληταριό από επιτήδειους αρχίσει και με μια φωτοτυπία, ίσως, πιθανώς παραποιημένη, αρχίσει να αρπάζει δικαιώματα, περιουσίες, κόπους και ψυχές ανθρώπων?
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ !!
    Δεν λέω το κρίμα στο λαιμό τους γιατί δεν θα είναι μόνο μια περίπτωση που θα υπάρξει αδικία αλλά τα ΚΡΙΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση