GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξε τις «πύλες» της για το κοινό η 13η Έκθεση Βιβλίου στην Κουρούτα!

Εκατοντάδες επισκέπτες από ολόκληρο το νομό γνώρισε από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας της η Έκθεση Βιβλίου που για 13η ...



Εκατοντάδες επισκέπτες από ολόκληρο το νομό γνώρισε από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας της η Έκθεση Βιβλίου που για 13η συνεχόμενη φορά διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας στην πλατεία της Κουρούτας. Χιλιάδες βιβλία στα καλαίσθητα περίπτερα της έκθεσης «καλούν» τους βιβλιόφιλους να τα ξεφυλλίσουν, δίπλα στην παραλία και να επιλέξουν αυτά που θα τους συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές τους διακοπές ή στον ελεύθερο χρόνο τους!

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ, με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Γιώργο Μαραγκό. Το «παρών» στα εγκαίνια της φετινής, 13ης έκθεσης βιβλίου, έδωσαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Πετράκος, ο νέος δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας των γραμμάτων και των επιστημών κ.α.

Παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε και η πρώτη εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στο συγγραφικό έργο του προέδρου της εταιρείας Λογοτεχνών Δυτικής Ελλάδας κ. Λεωνίδα Μαργαρίτη.

Το ποιητικό – πεζογραφικό έργο του κ. Μαργαρίτη παρουσίασε η πεζογράφος και ζωγράφος Μαρία Καρέλα και τα βιβλία δοκιμίου ο δικηγόρος και συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής Χρήστος Μούλιας, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η πρόεδρος του Σωματείου Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη κα Έυη Πάλλα Χρονοπούλου.
Στάθης Πουλιάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση