GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούτιν: Θα με ξαναδείς στην Κριμαία στις 13 Αυγούστου να περνώ …και τον Αι Γιώργη να φορώ”...

Επιμέλεια: Δ Πορφύρης, Π Σταφυλά. Την ώρα που οι εχθροί , αμερικανοί και ουκρανοί προσχεδιάζουν στρατιωτική εισβολή στην Κριμ...



Επιμέλεια: Δ Πορφύρης, Π Σταφυλά.

Την ώρα που οι εχθροί , αμερικανοί και ουκρανοί προσχεδιάζουν στρατιωτική εισβολή στην Κριμαία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν προσγειώνεται με το προεδρικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Belbek της Σεβαστούπολης .

Πραγματοποιεί επίσημη διήμερη επίσκεψη στην Κριμαία (13/14), όπου εμφανίζεται δημόσια να φέρει στο πέτο, το πολεμικό εθνόσημο του Αγίου Γεωργίου που αποτελεί το διακριτικό των αγωνιστών της Νέας Ρωσίας.

Κατά την πρώτη ημέρα της διήμερης επίσκεψεώς του στην χερσόνησο, συγκάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας που απαρτιζόταν από όλα τα μέλη σε ενημερωτική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του στόλου στη Μαύρη Θάλασσα. Η συνάντηση με τους επιτελάρχες θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του στόλου . Η Σεβαστούπολη είναι το πρώτο μέρος της επίσκεψης στη χερσόνησο .Το Υπουργικό Συμβούλιο, βουλευτές της Δούμα, Πρωθυπουργός και μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας βρίσκονται επίσης εκεί.

Πρόερδος και Πρωθυπουργός με το εθνόσημο του Αη Γιώργη σύμβολο της αντίστασης της Νέας Ρωσίας
Πρόερδος και Πρωθυπουργός με το εθνόσημο του Αη Γιώργη σύμβολο της αντίστασης της Νέας Ρωσίας
Στις 14 θα επισκεφθεί τη Γιάλτα όπου στο ξενοδοχειακό συγκρότημα “Dream” θα γίνει η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τον Πρόεδρο της Δούμα, Σεργκέι Naryshkin, τους αρχηγούς όλων των παρατάξεων της Δούμα, τους Υπουργούς, τους βουλευτές . Στη συνέχεια, ο Πούτιν θα επισκεφθεί την Οικοία- Μουσείο του Τσέχοφ και θα συναντηθεί με διανοούμενους , ανθρώπους της τέχνης και των γραμμάτων για να συζητήσουν πολιτιστικά θέματα μετά την ενσωμάτωση της Κριμαίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από τη συνάντησή του με τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, επισκέφθηκε αρκετές βιομηχανίες και επιχειρήσεις της πόλης,ένα νοσοκομεία και το λιμάνι της Σεβαστούπολης. Στην πόλη από τα μεσάνυχτα υπάρχει οδηγία περιορισμένης κυκλοφορίας. Στο κέντρο της Σεβαστούπολης επιτρέπονται μόνο λεωφορεία και τρόλεϊ. Επίσης εκδόθηκε οδηγία ανεμπόδιστης διέλευσης κίνησηε δυο σκαφών , ενός στον όρμο του λιμανιού και ενός στη βόρεια πλευρά του .

Η ανώτατη διοίκηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας είχε προαναγγείλει ότι στην Κριμαία θα συγκεντρωθεί όλη η ρωσική ηγεσία – πρόεδρος, πρωθυπουργός, υπουργοί και βουλευτές και οι τοπικές αρχές είχαν πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας χαρακτήρισε απαράδεκτη την πρόθεση συνάντησης στην Κριμαία, όλης της ανώτατης διοίκησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή του ίδιου του Ρώσου Προέδρου. Σχετική δήλωσε έκανε στις 13/08 ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ντάνιελ Lubkovsky:” H Κριμαία έχει παράνομα καταληφθεί .Η ρωσική ηγεσία είναι απαράδεκτη. Αυτή είναι μια σαφής και κατηγορηματική θέση της Ουκρανίας και του Υπουργείου Εξωτερικών, “

Ο Ρώσος εκπρόσωπος Τύπου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι η συνάντηση στην Κριμαία σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας πολιτικής εποχής. Ο Επικεφαλής επιτροπής της Δούμας Leonid Slutsky είπε στο “Echo” ότι αδιαμφισβήτητα ο Πρόεδρος επηρεάζεται από το θέμα της νοτιο-ανατολικής Ουκρανίας, και της ανθρωπιστικής κατάστασης στην περιοχή.

1 σχόλιο

  1. Ο Πούτιν είναι ηγέτης.
    Οι Ευρωπαίοι "ηγέτες", φθάνουν μέχρι το γόνατό του. Και κράζουν για να φαίνονται σπουδαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση