GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας 15χρονος στην Εθνική Νορβηγίας!

Πρόκειται ίσως για το νούμερο ένα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που θα μας απασχολήσει με τα κατορθώματα του, στα ευρωπαϊκά γήπεδα, τα ε...


Πρόκειται ίσως για το νούμερο ένα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που θα μας απασχολήσει με τα κατορθώματα του, στα ευρωπαϊκά γήπεδα, τα επόμενα χρόνια.
Ο Μάρτιν Έντεγκααρντ, αν και είναι μόλις 15 χρονών, έχει αναγκάσει τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εξετάζουν σοβαρά την απόκτηση του.
Για την ώρα πάντως θα μας εντυπωσιάσει με τα χρώματα της Εθνικής ανδρών, της Νορβηγίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Νορβηγών, Περ Ματίας Χέγκμο κάλεσε το νεαρό μεσοεπιθετικό για το φιλικό με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Έτσι, εάν αγωνιστεί θα γίνει ο νεότερος διεθνής ποδοσφαιριστής της χώρας (15 χρόνια και 253 ημέρες), αφού θα έχει καταρρίψει το ρεκόρ του Τόρμοντ Κιέλσεν, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του όταν ήταν 15 ετών και 351 ημερών, το 1910 κόντρα στη Σουηδία!
Δείτε μερικά από τα τρομερά προσόντα του νεαρού άσου της Στρομσγκόντσετ:
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση