GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

16 νεκροί από βομβαρδισμό στο Χαλέπι της Συρίας

Τουλάχιστον 16 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα σε βομβαρδισμούς στο Χαλέπι, στο βόρειο τμήμα της Συρίας, σύμφωνα με το ... Συριακό Π...



Τουλάχιστον 16 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα σε βομβαρδισμούς στο Χαλέπι, στο βόρειο τμήμα της Συρίας, σύμφωνα με το ...
Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ κάτοικοι είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ανέσυραν «διαμελισμένα παιδιά».

Στη Μαάντι, μια συνοικία την οποία ελέγχουν οι αντάρτες στο βορειοανατολικό τμήμα του Χαλεπιού, «τουλάχιστον 13 πολίτες, περιλαμβανομένου ενός παιδιού, σκοτώθηκαν και 17 τραυματίστηκαν όταν η πολεμική αεροπορία προχώρησε στη ρίψη ενός βαρελιού με εκρηκτικά σε ένα ακίνητο», ανέφερε το Παρατηρητήριο.

Επίσης σε τομείς οι οποίοι τελούν υπό τον έλεγχο του καθεστώτος στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας, τουλάχιστον τρία παιδιά σκοτώθηκαν και δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν από ρουκέτες που εκτόξευσαν οι αντάρτες.

Ο απολογισμός της επιδρομής στη Μαάντι ενδέχεται να αυξηθεί εξαιτίας του αριθμού των τραυματιών που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση