GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 17χρονος για παιδική πορνογραφία

Συνελήφθη στα Γιαννιτσά 17χρονος για παιδική πορνογραφία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο νεαρός ήταν διαχειριστής προφίλ σε μέσο κοινωνικής ...


Συνελήφθη στα Γιαννιτσά 17χρονος για παιδική πορνογραφία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο νεαρός ήταν διαχειριστής προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας άσεμνες φωτογραφίες ανηλίκων.
Πιο συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 17χρονου , ο οποίος ήταν συνδιαχειριστής σε προφίλ ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από το οποίο είχε δεχτεί απειλές ανήλικη, που διαμένει σε χώρα του εξωτερικού, για να στείλει προσωπικό άσεμνο φωτογραφικό υλικό.
Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε ενδελεχή ψηφιακή έρευνα και ανάλυση και εντόπισε τρεις ημεδαπούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, που είχαν χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία του επίμαχου προφίλ.
Ακολούθησε η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης και εντοπίστηκαν οι τρεις ημεδαποί χειριστές-ιδιοκτήτες των εν λόγω συνδέσεων διαδικτύου, στην περιοχή των Γιαννιτσών.
Από την έρευνα που έγινε προέκυψε ότι συνδιαχειριστής του επίμαχου προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ο 17χρονος γιος του ενός εκ των ανωτέρω.
Επιπλέον, από την συνεχιζόμενη προανάκριση και επιτόπια έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης είχε παραβιάσει – διεισδύσει και στα ασύρματα δίκτυα – συνδέσεις διαδικτύου των άλλων δύο προαναφερόμενων ατόμων, με τη χρήση ειδικών λογισμικών προγραμμάτων και τις χρησιμοποιούσε προκειμένου να καθιστά δυσχερή τον εντοπισμό του.
Κατά την έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, ο οποίος θα αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.
Πηγή: www.nooz.gr

1 σχόλιο

  1. Αηδίασα χθες όταν οι κυβερνητικοί αιμοπότες πήγαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής , δεν τους αξίζει να βρίσκονται δίπλα σε καμία Εθνική ομάδα , μιας και έχουν προδώσει όλα τα εθνικά ιδεώδη .
    Βλέποντας τους οι παίκτες μας έπρεπε να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία , συμπαραστεκόμενοι στον Ελληνικό λαό που του κάνουν αφαίμαξη , αυτά τα πολιτικά ζόμπι .
    Ας αρχίσει από τώρα μια τέτοια μορφή διαμαρτυρίας σε κάθε δημόσια εμφάνιση των αιμοσταγών του έθνους .
    Μην τους φοβάστε απλές ευρωπαϊκές σερβιέτες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση