GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος για το πρόωρο χαμό του 18χρονου στο Περιβόλι Δομοκού...

Παρατείνεται η τραγωδία για την οικογένεια Κ. από το Περιβόλι Δομοκού...



Παρατείνεται η τραγωδία για την οικογένεια Κ. από το Περιβόλι Δομοκού...

που θα πρέπει να περιμένει μέχρι την Τρίτη το πρωί για να κηδέψει τον 18χρονο γιό της που τόσο πρόωρα έφυγε από την ζωή το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου την ώρα που χόρευε σε γλέντι στην πλατεία του χωριού.

Η νεκροψία νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του παιδιού που έφυγε από την ζωή μέσα σε μια στιγμή. Ο Γιώργος είχε πάει για την γιορτή της Παναγίας μαζί με τα δυο αδέρφια του (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) και τους γονείς τους στο Περιβόλι από όπου κατάγεται ο πατέρας του.

Ήταν γεμάτος χαρά γιατί γιόρταζαν η μητέρα του και ο αδερφός του αλλά και γιατί είχε καταφέρει να συγκεντρώσει στις πανελλαδικές την βαθμολογία που θα του επέτρεπε να μπει στο πολυτεχνείο. Δυστυχώς όμως η τύχη είχε άλλα σχέδια για τον ίδιο που βρίσκεται ήδη στην γειτονιά των αγγέλων.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 18χρονου Γιώργο πλημμύρισε με θλίψη τους συγγενείς αλλά και τους φίλους του νεαρού που τον αποχαιρετούν στο Facebook χωρίς να μπορούν να πιστέψουν το τι έχει γίνει....

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση