GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντάξεις: Έξοδος με 18 χρόνια υπηρεσίας

Ευνοϊκές προϋποθέσεις για έξοδο από το Δημόσιο, των υπαλλήλων 50 έως 55 ετών με 18 χρόνια υπηρεσίας και 7 χρόνια μπόνους από...



Ευνοϊκές προϋποθέσεις για έξοδο από το Δημόσιο, των υπαλλήλων 50 έως 55 ετών με 18 χρόνια υπηρεσίας και 7 χρόνια μπόνους από...
πλασματικά έτη μπορούν να αξιοποιήσουν 650.000 δημόσιοι υπάλληλοι.

Στον οδηγό για σύνταξη από το Δημόσιο που δημοσιεύει σήμερα το «Ασφάλιση & Συντάξεις» αποκαλύπτονται όλα τα μυστικά για τους τρόπους με τους οποίους χιλιάδες εργαζόμενοι στο Δημόσιο μπορούν να θεμελιώσουν τις συνταξιοδοτικές προϋποθέσεις και να κατοχυρώσουν τη σύνταξή τους, με τα χαμηλά όρια ηλικίας που ισχύουν σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα.

Κλειδί για τη σύνταξη είναι η 25ετία για όλες τις κατηγορίες υπαλλήλων, είτε διορίστηκαν πριν από το 1983 είτε μετά. Και αυτό γιατί στα 25 έτη ο δημόσιος υπάλληλος θεμελιώνει συνταξιοδοτικό δικαίωμα είτε για μειωμένη είτε για σύνταξη με τις προϋποθέσεις που ισχύουν κατά το έτος που συμπληρώνει η 25ετία.
Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

3 σχόλια

  1. τι να τα κανουν τα πλασματικα ετη οι περισσοτεροι υπαλληλοι οταν θα βγουν στη συνταξη μετα τα 62? Χρηση αυτου μπορει να κανουν οσοι ειναι κοντα στη συνταξη ανω των 60 ετων η με ανηλικα παιδια κοντα στα 25 ετη υπηρεσιας με αρκετη ομως μειωση στις συνταξεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν δίνουν λεφτά. Το γυρισανε στην τσιγκουνιά κατά τις επιταγές τής Μέρκελ. Πού οι εποχές για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ όπου ήταν πλούσια τα ελαιοι.Έπαιρνες σύνταξη ανάλογα το βύσμα του είχες, οπότε ήθελες και όσα ήθελες. Φορτώνουν στα ταμεία και έβγαινες από τα 40 .Και τα κορόιδα του ιδιωτικού τομέα στα 65.Και περίμενες 5 χρόνια να βγει, γιατί αργούσε. Εκτός αν έδινες γερό φακελακι.Καραταδες φασίστες, γιατί μπήκατε στην ΕΕ νομίζατε θα περνάτε συντάξεις σαν τούς Ευρωπαίους με σοβιετικό σύστημα οικονομίας. Και θα πιανατε κορόιδα και θα σάς τάιζαν οι Ευρωπαίοι. Έχουν να περάσουν πείνα τα μουστάρδα σας.. ...και των γονέων. Δυστυχώς και αυτοί πού δούλευαν στον ιδιωτικό τομέα, πού σάς πλήρωναν μία ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γινεται μονιμη προσπαθεια απαξιωσης των Δημ Υπαλληλων και κυριως αυτων που ερχοντα σε επαφη με τους πολιτες που δεν υπερεβαιναν το 15% του συνολου των υπαλληλων , οταν το μεγαλυτερο μερος αυτου εργαζεται στο στρατο ,αστυνομια, νοσοκομεια,εκπαιδευση και για το μεγαλυτερο αυτο ποσοστο παρ οτι ολοι φωναζουν για "πολλους δημοσιους υπαλληλους " αν τους ελειπε ο δασκαλος απο το σχολειο η ο γιατρος απο το νοσοκομειο η ο αστυνομικος απο το τμημα κατεβαιναν σε διαδηλωση να μη κλεισει το νοσοκομειο η το σχολειο η το ΑΤ της γειτονιας τους. Ολοι δηλαδη θελουν τις Υπηρεσιες του κρατους αλλα οχι τους δημοσιους υπαλληλους. Ε αυτο δεν γινεται πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση