GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόταση για έκπτωση 20% στα ξενοίκιαστα

Χωρίς έκπτωση θα πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ οι ιδιοκτήτες κενών και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, καθώς στις αλλαγές που κατέληξε η κυβέρν...


Χωρίς έκπτωση θα πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ οι ιδιοκτήτες κενών και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, καθώς στις αλλαγές που κατέληξε η κυβέρνηση δεν υπάρχει πρόβλεψη για έκπτωση στα ξενοίκιαστα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, παρά τις αρχικές σκέψεις για μείωση του φόρου κατά 25-30%.
Πάντως, σύμφωνα με το «Έθνος», κυβερνητικές πηγές σημείωναν χθες πως παρά το γεγονός ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια είναι περιορισμένα, θα προταθεί στην τρόικα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στο Παρίσι να υπάρξει τελικά έκπτωση 20% για τα συγκεκριμένα ακίνητα.
Εφόσον υπάρξει συμφωνία θα κατατεθεί νέα τροπολογία στη Βουλή τη μεθεπόμενη εβδομάδα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών διαπίστωσε ότι το δημοσιονομικό κόστος της ευνοϊκής ρύθμισης, την οποία πρότειναν οι βουλευτές της ΝΔ υπερβαίνει κατά πολύ τα 100 εκατ. ευρώ και ανατρέπει πλήρως τις προβλέψεις για τα έσοδα που μπορούν να εισπραχθούν από τον νέο φόρο ακινήτων.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση