GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Συνελήφθη 20χρονος που επιτέθηκε σε ηλικιωμένη για να την κλέψει

Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 20χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δ...


Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 20χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 20χρονος ενεργώντας από κοινού με συνομήλικο συνεργό του, πλησίασε 88χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο παράθυρο της ισόγειας κατοικίας της. Αφού συνομίλησε αρχικά μαζί της για να την απασχολήσει, στη συνέχεια με αιφνιδιαστική κίνηση και με τη χρήση βίας, της αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα από το λαιμό και τράπηκε σε φυγή, μαζί με το συνεργό του, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.
Για τον εντοπισμό των δραστών ενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο 20χρονος, λίγη ώρα αργότερα, και να συλληφθεί.
Σημειώνεται ότι ο 20χρονος είχε συλληφθεί και στο πρόσφατο παρελθόν για συναφή αδικήματα και εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση