GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρωσία λέει όχι, οι πολύτεκνοι λένε ναι! Δωρεάν ροδάκινα και χυμοί σε 2.100 άτομα στην Ξάνθη

-Θα λάβει από 10 κιλά το κάθε μέλος του Συλλόγου! Υπολογίζονται πάνω από 2.100 οι έως τώρα εγγεγραμμένοι... -Τα φρούτα θα διαν...



-Θα λάβει από 10 κιλά το κάθε μέλος του Συλλόγου! Υπολογίζονται πάνω από 2.100 οι έως τώρα εγγεγραμμένοι...
-Τα φρούτα θα διανεμηθούν εντελώς δωρεάν σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη
Τη δωρεάν διανομή ροδάκινων και χυμών ροδάκινου εξασφάλισε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ξάνθης για τα μέλη του καθώς αιτήθηκε και θα λάβει από μέρος των αδιάθετων ροδάκινων λόγω του Ρωσικού εμπάργκο.

Όπως είναι γνωστό οι σύλλογοι ροδακινοπαραγωγών της χώρας αποφάσισαν να διανέμουν δωρεάν τα προϊόντα τους που έμειναν αδιάθετα, λόγω του εμπάργκο που επέβαλε στα προϊόντα της Ε.Ε. η Ρωσία, σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας. Ανάμεσα σε αυτούς και πολύτεκνοι, με τους κατά τόπους Συλλόγους να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις ώστε να λάβουν μέρος αυτών των προϊόντων.

Στην περίπτωση της Ξάνθης ο Σύλλογος Πολυτέκνων προχώρησε το περασμένο Σάββατο στην κατάθεση της σχετικής αίτησης και αναμένει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου την παραλαβή των ροδάκινων, τα οποία στη συνέχεια θα μοιράσει δωρεάν στα μέλη του. Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Χατζηγεωργίου “εμείς σήμερα αριθμούς περί τα 2.100 μέλη, εκ των οποίων όλοι θα επωφεληθούν. Αν μια οικογένεια για παράδειγμα έχει 6 μέλη δικαιούται 60 κιλά ροδάκινα”. Μάλιστα όπως τονίζει ο ίδιος, αμέσως μετά τη διανομή των φρούτων θα ακολουθήσει και διανομή χυμών, κάτι για το οποίο θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Συνολικά σε ολόκληρη τη χώρα έχουν ήδη διανεμηθεί δωρεάν πάνω από 80 τόνοι ροδάκινων και νεκταρινιών ενώ θα ακολουθήσει η διανομή σε Ξάνθη, Δράμα, Θήβα αλλά και στους Δήμους Πεντέλης και Θεσσαλονίκης.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση