GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ίδρυμα Νιάρχος δώρησε 2,3 εκατ. ευρώ για το Ογκολογικό Αγ. Αναργύρων

2,3 εκατ. ευρώ δωρίζονται για ξενώνα στο Ογκολογικό Αγ. Αναργύρων από το ίδρυμα Νιάρχος Το ποσό των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ θα διατεθεί για...

2,3 εκατ. ευρώ δωρίζονται για ξενώνα στο Ογκολογικό Αγ. Αναργύρων από το ίδρυμα Νιάρχος
Το ποσό των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ θα διατεθεί για την ανέγερση και λειτουργία ξενώνα συγγενών των ασθενών, στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου. Τα χρήματα αυτά είναι μέρος του ποσού που θα δωρίσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο Σύλλογο Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς, "Άγιοι Ανάργυροι", στο πλαίσιο σύμβασης της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, του Νοσοκομείου και του Συλλόγου.
Βάσει της έκθεσης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, από τη σύμβαση δεν θα προκληθεί δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, αλλά αναμένεται αύξηση της περιουσίας του.
Σύμφωνα με το ΙΣΝ ο ξενώνας θα έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 36 ατόμων.
Το Ογκολογικό Νοσοκομείο "Άγιοι Ανάργυροι" δέχεται περίπου 9.700 ασθενείς ετησίως, πάνω από 97% των οποίων πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση