GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ακριβότερο ρετιρέ στον κόσμο, αξίας 300 εκατ. ευρώ! [photos]

Ο πύργος Tour Odeon κοντά στην παραλία του Μονακό, ο διπλός ουρανοξύστης που κατασκευάστηκε... από τη Groupe Marzocco SAM και σ...



Ο πύργος Tour Odeon κοντά στην παραλία του Μονακό, ο διπλός ουρανοξύστης που κατασκευάστηκε... από τη Groupe Marzocco SAM και στοίχισε περισσότερα από 600 εκατομμύρια ευρώ, θα διαθέτει ένα ρετιρέ έκτασης 3.300 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μία εντυπωσιακότατη νεροτσουλήθρα που θα συνδέει μία πίστα χορού με κυκλική υπαίθρια πισίνα, προσφέροντας μοναδική θέα της Μεσογείου.
Το υπερπολυτελές διαμέρισμα θα πωληθεί περισσότερα από 300 εκατομμύρια ευρώ όταν βγει στην αγορά τον επόμενο χρόνο, όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό Challenges. Η τιμή αυτή το καθιστά το ακριβότερο ρετιρέ στον κόσμο, σύμφωνα με τη Knight Frank
“Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε λίγο παραπέρα”, επισημαίνει η Daniele Marzocco, διευθύντιρα της εταιρείας. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί αγοραστές για 26 από τις 36 πολυτελείς κατοικίες, που έχουν διατεθεί στην αγορά.
“Αυτό που πουλάμε είναι το Μονακό”, σχολιάζει ο εμπορικός διευθυντής Niccolo Marzocco, επικαλούμενος την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την άνεση της ζωής που προσφέρει το πριγκιπάτο, η έκταση του οποίου αντιστοιχεί στα δύο τρίτα του Σέντραλ Πάρκ της Νέας Υόρκης.

Ο Tour Odeon είναι ο πρώτος ουρανοξύστης που κτίζεται στο Μονακό από τη δεκαετία του ’80. Το ένα τέταρτο των διαμερισμάτων του πωλήθηκε από την Groupe Marzocco σε ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ενωση, όπως ανέφερε η ίδια η εταιρεία.

1 σχόλιο

  1. Με μηνύσεις και προσφυγές στο διεθνές δικαστήριο στης Χάγης να τους απαντήσουμε , όχι όμως στα Ελληνικά δικαστήρια γιατί εκεί όπως τα έχουνε φτιάξει ποτέ δεν πρόκειται θα βρούμε άκρη  .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση