GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκλημα στο Άστρος Κυνουρίας: Όλη η οικογένεια εμπλέκεται στη δολοφονία του 39χρονου!

Εκτός από τον πατέρα, που ομολόγησε το έγκλημα, τέσσερα ακόμα μέλη της οικογένειας εμπλέκονται στη δολοφονία του 39χρονου στο Άστρος Κυνο...

Εκτός από τον πατέρα, που ομολόγησε το έγκλημα, τέσσερα ακόμα μέλη της οικογένειας εμπλέκονται στη δολοφονία του 39χρονου στο Άστρος Κυνουρίας
Για την ακρίβεια, στην υπόθεση εμπλέκεται όλη η οικογένεια, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τέσσερα ακόμα άτομα. Πρόκειται για την 67χρονη μητέρα του θύματος, τον 71χρονο θείο του (αδερφός του πατέρα), την 70χρονη θεία του (σύζυγος του 71χρονου) και τον 53χρονο γαμπρό του (σύζυγος της αδερφής του).
Δράστης της δολοφονίας είναι ο 75χρονος πατέρας, ο οποίος κατά την εξέτασή του ομολόγησε το άγριο έγκλημα, ισχυριζόμενος ότι προέβη σ” αυτό για οικογενειακές διαφορές. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, ψευδορκία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Το χρονικό της υπόθεσης
Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής, όταν πατέρας και γιος είχαν φραστικό επεισόδιο στην αυλή του σπιτιού του πρώτου. Ο 75χρονος πυροβόλησε τρεις φορές με δίκαννο, που κατείχε νόμιμα, τον γιο του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του αδερφού του (θείου του θύματος) τοποθέτησε το πτώμα σε αυτοκίνητο, αφαίρεσε τις πινακίδες κυκλοφορίας και μετέβησαν σε ερημική περιοχή, όπου του έβαλαν φωτιά, προκειμένου να εξαφανιστούν ίχνη και ενοχοποιητικά στοιχεία.
Από την περιοχή τους πήρε ο γαμπρός του θύματος και τους πήγε πίσω στο σπίτι. Εν τω μεταξύ, η μητέρα και η θεία του θύματος φρόντισαν να καθαρίσουν την αυλή.
Κατά τις έρευνες βρέθηκαν το όπλο του εγκλήματος, ένας κάλυκας, ρούχα με ίχνη αίματος και οι πινακίδες του οχήματος, που ήταν θαμμένες στον κήπο του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση