GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμμετοχή του ΑΤΕΙ-Θ στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Διαβάστε την ανακοίνωση του Τη δική του running team, ως αναπόσπαστο μέρος ενός ευρύτατου σχεδιασμού συνεργασίας που... βρίσκε...



Διαβάστε την ανακοίνωση του
Τη δική του running team, ως αναπόσπαστο μέρος ενός ευρύτατου σχεδιασμού συνεργασίας που... βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη δια της συμμετοχής του τμήματος φυσικοθεραπείας στον τομέα της υποστήριξης των συμμετεχόντων δρομέων, θα ετοιμάσει το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης και θα συμμετέχει δυναμικά στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου 2014. Παράλληλα ανακοινώνει και τη συμμετοχή του στον επετειακό 10o Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» της 5ης Απριλίου 2015. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα γεγονός το οποίο πέραν του αθλητικού διαθέτει και κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό και πάνω από όλα ιστορικό χαρακτήρα.

Ο Γενικός Διευθυντής της Διοργάνωσης, κ. Δρόσος Χριστόπουλος, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ-Θ κ. Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη, τον Αντιπρόεδρο του ΑΤΕΙ-Θ κ. Παναγιώτη Τζιώνα και τον Πρόεδρο του Τμήματος Φυσικοθεραπείας κ. Παναγιώτη Τσακλή, επικυρώνοντας την ένταξη του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στη μεγάλη οικογένεια του μεγαλύτερου νυχτερινού αθλητικού πάρτι της πόλης.

Όπως εξήγησε ο κ. Βαρσαμίδης: «Λαμβάνουμε μέρος με ενθουσιασμό στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση της Θεσσαλονίκης στέλνοντας παντού το μήνυμα της μαζικής συμμετοχής σε μια καταπληκτική εμπειρία, μέσω της οποίας θέλουμε να αναδείξουμε το αγωνιστικό ήθος που πρέπει να διέπει τους νέους της πατρίδας μας. Το μήνυμά μας είναι ότι το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης αγκαλιάζει τον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο και θα επιδιώξει να κάνει ακόμη πιο στενούς τους δεσμούς αλληλοεκτίμησης που αναπτύσσονται, διότι αθλητισμός και γνώση πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται εντός ενός υγιούς πλαισίου προσφοράς στην κοινωνία».
Ο κύριος Χριστόπουλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ-Θ για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση της διοργάνωσης και εστίασε στην ανάγκη να δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη μια νέα αθλητική κουλτούρα, η οποία θα ενισχύσει το δρομικό κίνημα. «Θέλουμε», τόνισε, «να παρακινήσουμε τον κόσμο να βγει στο δρόμο, να συμμετάσχει σε αυτήν τη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού και να τρέξει ή να περπατήσει, γνωρίζοντας τις ομορφιές της πόλης μας, αλλά και τα οφέλη του μαζικού αθλητισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση