GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 42χρονος Τρικαλινός που διατηρούσε χασισοφυτεία [photo]

Αρχικά εντοπίστηκε η φυτεία και τέθηκε από Αστυνομικούς υπό διακριτική επιτήρηση. Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr σε αγροτικ...



Αρχικά εντοπίστηκε η φυτεία και τέθηκε από Αστυνομικούς υπό διακριτική επιτήρηση. Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr σε αγροτική περιοχή πίσω από τον βιολογικό καθαρισμό στο Ριζαριό Τρικάλων εντοπίστηκε από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων φυτεία αποτελούμενη από 15 δενδρύλλια χασίς, ύψους από 0,55 έως 1,10 μέτρα.

Η φυτεία τέθηκε άμεσα υπό διακριτική επιτήρηση, όπου προχθές το μεσημέρι προσήλθε 42χρονος Τρικαλινός, ο οποίος κατελήφθη επ' αυτοφώρω να καλλιεργεί τα δενδρύλλια και αμέσως οι Αστυνομικοί του πέρασαν «βραχιολάκια».

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν νάιλον συσκευασία με χασίς, βάρους 253 γραμμαρίων, καθώς και καλλιεργητικά εργαλεία.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν 242 γραμμάρια λαθραίου καπνού, ποσότητα χασίς, συνολικού βάρους 464 γραμμαρίων, μίγμα για την παρασκευή χασισέλαιου, βάρους 125 γραμμαρίων και 3 πίπες καπνίσματος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση