GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ληστεία με λεία 5.500 ευρώ στα Μέγαρα

Μια κινηματογραφική ληστεία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Μέγαρα, αφήνοντας… σύξυλους τους επιχειρηματίες που είδαν τις ...


Μια κινηματογραφική ληστεία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Μέγαρα, αφήνοντας… σύξυλους τους επιχειρηματίες που είδαν τις τσέπες τους να αδειάζουν.
Ειδικότερα, φαίνεται πως οι δράστες ήξεραν το πρόγραμμα των δύο επιχειρηματιών και τους έστησαν ενέδρα. Στις 5.30 πμ, λίγο αφού οι επιχειρηματίες έκλεισαν το κατάστημα που διατηρούν, οι δράστες τους σταμάτησαν, τους έκλεψαν 5.500 ευρώ (τις εισπράξεις) καθώς και το πολυτελές αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.
Μάλιστα, οι δράστες έδεσαν τους επιχειρηματίες και τους άφησαν σε ερημική περιοχή. Όταν το ζευγάρι κατάφερε να λυθεί, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο βρέθηκε στον προαστιακό στα Μέγαρα, όπου το είχαν εγκαταλείψει.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση