GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια τραγουδίστρια έχει 5 προφίλ και πάει για το έκτο...

Την αποκαλούν "Βασίλισσα" της καλλιτεχνικής κοινότητας των social media... Στην πρωτιά των LIKES η Αγγελική Νιάρχου...



Την αποκαλούν "Βασίλισσα" της καλλιτεχνικής κοινότητας των social media...
Στην πρωτιά των LIKES η Αγγελική Νιάρχου ... παρ' ότι ανερχόμενη!
Πανελλαδικό φαινόμενο στον καλλιτεχνικό χώρο θα λέγαμε αποτελεί η τραγουδίστρια Αγγελική Νιάρχου η οποία ξεπέρασε ούτε λίγο ... ούτε πολύ τα πέντε προφίλ, η γνωστή τραγουδίστρια δέχεται κατά μέσο όρο 300 με 400 αιτήματα στο προφίλ της ... καθημερινά!

Το κορίτσι από την Θεσσαλονίκη η Αγγελική Νιάρχου βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο περισσότερο από μια 10ετία, όμως τον τελευταίο καιρό αναγνωρίζεται η δουλειά της καθώς κερδίζει πέρα από το έδαφος στα social media και αναγνώριση μέσα από διαδικτυακά περιοδικά.
Οι νέες συνεργασίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες ενώ παράλληλα οι προτάσεις πέφτουν "βροχή".
Η ανερχόμενη μετά social media αναγνωρισμένη πλέον τραγουδίστρια, αλλά και αν παρατηρήσει κάποιος την ραγδαία αύξηση των φίλων στα προφίλ της, δημιουργεί πραγματικά την εντύπωση μιας δυναμικής διαδικτυακής έδρας σε αυτόν τον χώρο...του καλλιτεχνικού!
Τέλος θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε λέγοντας πως η Αγγελική Νιάρχου θα παραμείνει στην Αθήνα για την χειμερινή σεζόν, ενώ φήμες την θέλουν να βρίσκεται στα μέσα του χειμώνα στην Νέα Υόρκη για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση