GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: 70χρονος βίαζε γυναίκα με νοητική υστέρηση!

Εύκολο και… φτηνό τρόπο να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις είχε βρει ένας 70χρονος άνδρας στην Πάτρα, εκμεταλλευόμενος τη νοη...


Εύκολο και… φτηνό τρόπο να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις είχε βρει ένας 70χρονος άνδρας στην Πάτρα, εκμεταλλευόμενος τη νοητική υστέρηση μιας 50χρονης γυναίκας την οποία είχε καταστήσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης με αμοιβή ένα… πακέτο τσιγάρα.
Μέλη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» που παρείχαν τις υπηρεσίες τους στην 50χρονη, υποψιάστηκαν ότι κάτι συνέβαινε όταν βρήκαν στο σπίτι της ανδρικά παντελόνια. Όταν τη ρώτησαν σε ποιον ανήκαν και πώς βρέθηκαν στο σπίτι της, εκείνη αποκάλυψε το μυστικό της. Αμέσως κατήγγειλαν την υπόθεση στον Κοινωνικό Τομέα του δήμου Πατρέων και ενημέρωσαν συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας.
Η ταυτότητα του ηλικιωμένου σάτυρου, που είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία και πατέρας ένστολου, αποκαλύφθηκε από περίοικους οι οποίοι τον έβλεπαν να μπαινοβγαίνει στο σπίτι της 50χρονης και ήδη ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών που αναμένεται να του απαγγείλει κατηγορία για σεξουαλική εκμετάλλευση.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙΣ 21.15 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

    ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000. ΣΤΑ 190 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση