GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασφαλείς οι 75 κυανόκρανοι

Και οι 75 κυανόκρανοι του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών από τις Φιλιππίνες που ήταν σε δυσχερή θέση καθώς είχαν περικυκλωθεί από ισ...



Και οι 75 κυανόκρανοι του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών από τις Φιλιππίνες που ήταν σε δυσχερή θέση καθώς είχαν περικυκλωθεί από ισλαμιστές ενόπλους στη συριακή πλευρά των Υψιπέδων του Γκολάν, είναι ασφαλείς έπειτα από μάχη που διεξήχθη, ανέφερε την Κυριακή ο εκπρόσωπος του στρατού των Φιλιππίνων. « Όλοι είναι ασφαλείς.

Εγκαταλείψαμε τη θέση μας, αλλά πήραμε όλο τον οπλισμό μας», δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Ραμόν Ζαγκάλα επικεφαλής της δύναμης των κυανόκρανων από τις Φιλιππίνες.

Ακόμη 35 Φιλιππινέζοι στρατιωτικοί βρίσκονται σε μια άλλη βάση, το Στρατόπεδο 69, περίπου 4 χιλιόμετρα από εκεί που είχαν εμπλακεί στις μάχες οι συνάδελφοί του , αλλά δεν πήραν μέρος στη σύγκρουση με τα μέλη του ισλαμικού Μετώπου αλ Νόσρα.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είχε επίσης νωρίτερα κάνει λόγο για ανταλλαγή πυρών κοντά στο στρατόπεδο του ΟΗΕ στα Υψίπεδα του Γκολάν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση