GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

B. Μιχαλολιάκος: Προσβάλλουν την ελληνικότητά μας όσα συνέβησαν στο Σχολείο Μεταναστών

Τη λύπη του και τον προβληματισμό του για τη ρατσιστική επίθεση στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών στον Πειραιά εξέφρασε τη Δευτέρα...



Τη λύπη του και τον προβληματισμό του για τη ρατσιστική επίθεση στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών στον Πειραιά εξέφρασε τη Δευτέρα, από τη συχνότητα του ραδιοσταθμού BHMA FM 99,5, ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος πάντως έσπευσε να κάνει λόγο για «εντελώς περιθωριακό φαινόμενο».

«Θέλω να εκφράσω την λύπη μου για αυτά που συνέβησαν, στο όνομα μάλιστα ενός δήθεν ακραίου εθνικισμού, προσβάλλουν κυρίως την ελληνικότητά μας», τόνισε ο Βασ. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Κακούση. Και συνέχισε: «Είναι ένα εντελώς περιθωριακό φαινόμενο. Πιστεύω πως είναι ένα φαινόμενο των καιρών και είναι η προέκταση των συμπτωμάτων της κρίσης που περνάει η πατρίδα μας εδώ και πολλά χρόνια. Κρίση αξιών, κρίση οικονομική. Κάποια στιγμή το πολιτικό σύστημα θα βρει το σωστό βηματισμό του, θα αποβάλλει τα αίτια που δημιούργησαν την παρακμή και θα αποβάλλει και αυτά τα φαινόμενα.

»Σε αυτό το σχολείο πηγαίνουν οι μετανάστες και μαθαίνουν ελληνικά και υπάρχουν Έλληνες εκπαιδευτικοί, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Η ζημιά που έγινε είναι αυτή – καθεαυτή η πράξη και το γεγονός ότι μας εκθέτει, όλα τα άλλα αποκαθίσταται» κατέληξε ο δήμαρχος Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση