GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λοβέρδος θέλει προσλήψεις στην εκπαίδευση

Ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο «Έθνος» περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση στην εκπαίδευση, τονίζον...



Ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο «Έθνος» περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση στην εκπαίδευση, τονίζοντας ότι πρέπει να. γίνουν προσλήψεις.
Ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε ότι πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις στο καθεστώς προσλήψεων στο Δημόσιο του 1 προς 10.
«Αυτό το 1 πρός 10 μας οδηγεί σε αδιέξοδο. Πρέπει να γίνουν προσλήψεις στην Εκπαίδευση. Η κατάσταση δεν πάει άλλο» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Ακόμη και αν φέτος τα καταφέρουμε να λειτουργήσουν τα σχολεία με τα μέτρα που θα πάρουμε, του χρόνου η κατάσταση θα είναι εφιαλτική. Πρέπει λοιπόν να το δούμε εγκαίρως το πρόβλημα και να το λύσουμε γιατί φτάνουμε σε σημεία που κινούνται εκτός ορίων. Εγω είμαι υποχρεωμένος να θέσω το ζήτημα στην κυβέρνηση και αυτό θα κάνω.»

1 σχόλιο

  1. καλά, εδώ κατεβαίνουν οι γέροντες των ορεινών χωριών στην χώρα για να τους γράψει ο γιατρός (που δεν επισκέπτεται πια τα χωριά) τα φάρμακα!!!
    Τώρα αρχίζετε να καταλαβαίνετε τι γίνεται εκεί "έξω";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση