GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε το σχόλιο του Κωστόπουλου κάτω από φωτογραφία της Μπαλατσινού. "Πολιτισμένος" χωρισμός ή "μούφα" το διαζύγιο;

Στο νησί της Αποκάλυψης συνεχίζει τις διακοπές της η Τζένη Μπαλατσινού η οποία δεν διστάζει να ανεβάζει στο Instagram διάφορες ...



Στο νησί της Αποκάλυψης συνεχίζει τις διακοπές της η Τζένη Μπαλατσινού η οποία δεν διστάζει να ανεβάζει στο Instagram διάφορες φωτογραφίες.. Αυτή τη φορά ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μία ασπρόμαυρη φωτο της 15χρονης κόρης της Αλεξάνδρας γράφοντας στη λεζάντα: «Αll the world in you #eyes.»

Τα σχόλια και τα like κάτω από την τρυφερή εικόνα πήραν φωτιά ενώ ο πρώην σύζυγός της, Πέτρος Κωστόπουλος, απάντησε με… καρδούλες, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη του στην κόρη του και όχι μόνο!

1 σχόλιο

  1. Ένα αληταριό του χειρίστου είδους συμβουλεύει, αυτούς που κυβερνούν, συμπολιτεύονται, αντιπολιτεύονται, στηρίζουν και υποστηρίζουν, ψευτοαντιτίθεται και στραβοκοιτάζουν τα ψηφουλάκια, και όλοι μαζί στέλνουν την Ελλάδα στην κόλαση….
    Αφορμή για αυτά που λέω η κατάργηση της επικύρωσης παντός εγγράφου, μιας φωτοτυπίας, από μια Δημόσια Αρχή, έτσι που ο κάθε υστερόβουλος, ο κάθε κακοποιός, ο κάθε αλήτης, και αλήτησα, όλοι θυληκοί και αρσενικοι θα μπορούν με μια παραποιημένη φωτοτυπία να δηλώνουν ότι θέλουν και να παίρνουν ότι θέλουν.
    Φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν ένα αληταριό από επιτήδειους αρχίσει και με μια φωτοτυπία, ίσως, πιθανώς παραποιημένη, αρχίσει να αρπάζει δικαιώματα, περιουσίες, κόπους και ψυχές ανθρώπων?
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ !!
    Δεν λέω το κρίμα στο λαιμό τους γιατί δεν θα είναι μόνο μια περίπτωση που θα υπάρξει αδικία αλλά τα ΚΡΙΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση