GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ανοδική τροχιά το χρηματιστήριο

Σε ανοδική τροχιά κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά, για τρίτη συνεχή συνεδρίαση, διασπώντας ανοδικά τα επίπεδα των 1.100 μονάδων. Τ...


Σε ανοδική τροχιά κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά, για τρίτη συνεχή συνεδρίαση, διασπώντας ανοδικά τα επίπεδα των 1.100 μονάδων.
Την ανοδική κίνηση της αγοράς υποστήριξε και η ανακοίνωση του ΑΕΠ, το οποίο κατά το β΄3μηνο κινήθηκε θετικότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών παρουσιάζοντας μείωση 0,2%, το μικρότερο ποσοστό από το γ΄3μηνο του 2008, έναντι εκτιμήσεων για μείωση 0,5%.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.107,33 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 1,53%.
Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 1.111,74 μονάδες, όταν σημείωνε άνοδο έως και 1,94%.
Κατά τις τρεις τελευταίες ανοδικές συνεδριάσεις, έχει καταγράψει συνολικά κέρδη 5,74%, μετά από ένα 10ημερο πτωτικό σερί που είχε οδηγήσει τον βασικό χρηματιστηριακό δείκτη σε μεγάλη πτώση 13,78%.
Ο τζίρος υποχώρησε σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες συνεδριάσεις και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 73,21 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,37%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,40%.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση