GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να παλέψουμε και με την Ελλάδα»

Λίγο έλειψε να κερδίσει… μόνος του ο Άντρεϊ Μπλατς την Κροατία, αλλά ελπίζει η ομάδα του να τα καταφέρει απέναντι στην Ελλάδα ...

Λίγο έλειψε να κερδίσει… μόνος του ο Άντρεϊ Μπλατς την Κροατία, αλλά ελπίζει η ομάδα του να τα καταφέρει απέναντι στην Ελλάδα την Κυριακή.

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, το ίδιο και αυτό με την Ελλάδα. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Όπως κάναμε και με την Κροατία. Δεν ξέρουμε πολλά… Μόλις γυρίσουμε στο ξενοδοχείο θα μελετήσουμε το βίντεο και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα», τόνισε.

Για την έκβαση του αγώνα με την Κροατία ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ των Νετς είπε: «Έβγαλαν κάποια συστήματα, εμείς δεν το κάναμε στο τέλος και πήραν το παιχνίδι. Συνεχίζουμε… Ήταν λίγο κουραστικό, έπρεπε να προσαρμοστώ σε νέους κανονισμούς και είναι πολύ δύσκολο. Όμως μου αρέσει που παίζω με την ομάδα των Φιλιππίνων. Σήμερα δείξαμε μεγάλη καρδιά και δώσαμε ότι είχαμε. Παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τον συμπαίκτη του πλέον στους Νετς, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, είπε: «Είναι σπουδαίος παίκτης. Είναι σπουδαίος σουτέρ, μπορεί να ποστάρει, να κάνει τα πάντα».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση