GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται μεταγραφή στον Παναθηναϊκό!

Έτοιμοι να... ξεχάσουν τον Αμπέντ είναι στον Παναθηναϊκό, που ψάχνονται για άλλο παίκτη να καλύψει το κενό. Δύο οι περιπτώσεις ...



Έτοιμοι να... ξεχάσουν τον Αμπέντ είναι στον Παναθηναϊκό, που ψάχνονται για άλλο παίκτη να καλύψει το κενό. Δύο οι περιπτώσεις ξεχωρίζουν...
Οριστικά παρελθόν, φαίνεται να αποτελεί ο Αμπέντ από τον Παναθηναϊκό, με τους Κυπελλούχους Ελλάδος να το παίρνουν απόφαση και να ψάχνονται για άλλο παίκτη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», δύο είναι οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και στις οποίες δουλεύουν οι άνθρωποι του τριφυλλιού. Το προφίλ του παίκτη που θα αποκτηθεί είναι... γνωστό και «θυμίζει» πολύ τον Αμπεντ. Μεσοεπιθετικός, με έφεση στο σκοράρισμα, αφού μετά τον τραυματισμό του Μπεργκ, αυτό είναι ένα κομμάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα. Πάντως, σε περίπτωση που χαλάσει κάτι, δεν πρόκειται να γίνει κάποια βεβιασμένη κίνηση, με τον Αναστασίου να προτιμάει, αν χρειαστεί, να περιμένει μέχρι τον Γενάρη.

1 σχόλιο

  1. Ένα αληταριό του χειρίστου είδους συμβουλεύει, αυτούς που κυβερνούν, συμπολιτεύονται, αντιπολιτεύονται, στηρίζουν και υποστηρίζουν, ψευτοαντιτίθεται και στραβοκοιτάζουν τα ψηφουλάκια, και όλοι μαζί στέλνουν την Ελλάδα στην κόλαση….
    Αφορμή για αυτά που λέω η κατάργηση της επικύρωσης παντός εγγράφου, μιας φωτοτυπίας, από μια Δημόσια Αρχή, έτσι που ο κάθε υστερόβουλος, ο κάθε κακοποιός, ο κάθε αλήτης, και αλήτησα, όλοι θυληκοί και αρσενικοι θα μπορούν με μια παραποιημένη φωτοτυπία να δηλώνουν ότι θέλουν και να παίρνουν ότι θέλουν.
    Φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν ένα αληταριό από επιτήδειους αρχίσει και με μια φωτοτυπία, ίσως, πιθανώς παραποιημένη, αρχίσει να αρπάζει δικαιώματα, περιουσίες, κόπους και ψυχές ανθρώπων?
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ !!
    Δεν λέω το κρίμα στο λαιμό τους γιατί δεν θα είναι μόνο μια περίπτωση που θα υπάρξει αδικία αλλά τα ΚΡΙΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση