GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιορισμός χρήσης τμημάτων των πάρκων και αλσών

Δείτε την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής: "Η Διεύθυνση Πάρκων και Αλσών της Περιφέρειας Αττικής, αρμόδια για τα... πά...




Δείτε την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής: "Η Διεύθυνση Πάρκων και Αλσών της Περιφέρειας Αττικής, αρμόδια για τα... πάρκα και άλση: Πεδίον του Άρεως, Αττικό Άλσος, Λόφος Εθνικής Αντιστάσεως, Τμήμα του Βυζαντινού Άλσους, Πλατεία Πρωτομαγιάς, επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρατηρηθεί πτώσεις κλάδων ή και δένδρων εντός των πάρκων και αλσών, εξέδωσε την οικ. 444/1-8-2014 απόφαση με την οποία δεν επιτρέπεται η είσοδος του κοινού εντός των χώρων φυτών (παρτεριών) των πάρκων και αλσών αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, λόγω υψηλού κινδύνου πτώσης κλάδων ή δένδρων."
Δείτε τη σχετική απόφαση:
ΘΕΜΑ: Περιορισμός χρήσης τμημάτων των πάρκων και αλσών λόγω αυξημένου κινδύνου πτώσης κλάδων ή δένδρων.
Έχοντας υπόψη: 1. Την Υ.Α. 44403 «Έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Αττικής» (ΦΕΚ 2494/Β/4-11-2014)» σύμφωνα με την οποία η Περιφέρεια Αττικής είναι αρμόδια για τα πάρκα και άλση: Πεδίον του Άρεως, Αττικό Άλσος, Λόφο Εθνικής Αντιστάσεως, Τμήμα του Βυζαντινού Άλσους, Πλατεία Πρωτομαγιάς. 2. Το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί πτώσεις κλάδων ή και δένδρων εντός των πάρκων αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής. 3. Το γεγονός ότι ο διαγωνισμός ανάδειξης αναδόχου υπηρεσιών συντήρησης των πάρκων και αλσών της Περιφέρειας Αττικής και οι εργασίες κλάδευσης υψηλών δένδρων δεν έχουν ολοκληρωθεί. 4. Την παράγραφο 2 της απόφασης 213/2013 του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Αττικής «Έγκριση Κανονισμού Πάρκων και Αλσών της Περιφέρειας Αττικής» (ΦΕΚ 2414/Β/2013), όπου προβλέπεται ότι «Η αρμόδια υπηρεσία μπορεί με απόφασή της να ορίσει ώρες λειτουργίας και να θέτει περιορισμούς για χρήσεις σε ολόκληρα ή τμήματα των πάρκων και αλσών».
Αποφασίζουμε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος του κοινού εντός των χώρων φυτών (παρτεριών) των πάρκων και αλσών αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, λόγω υψηλού κινδύνου πτώσης κλάδων ή δένδρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση