GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχαλολιάκος: “Δεν κάλεσα δημοσιογράφους ως μάρτυρες υπερασπίσεως”

Δήλωση του Ν.Γ.Μιχαλοκιάκου, Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής για την κλήση ως μαρτύρων «υπερασπίσεως»....

Δήλωση του Ν.Γ.Μιχαλοκιάκου, Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής για την κλήση ως μαρτύρων «υπερασπίσεως».... των δημοσιογράφων κ.κ. Κουρή, Παυλόπουλου, Θεοδωράκη:
“Πληροφορήθηκα από δημοσιεύματα του Τύπου ότι οι ανακρίτριες κάλεσαν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπερασπίσεως τους ως άνω γνωστούς δημοσιογράφους. Ουδέποτε κατέθεσα αίτημα σχετικό, αντίθετα κατέθεσα αίτημα να καταθέσουν 12 άτομα ως μάρτυρες υπερασπίσεως, αίτημα το οποίο αυθαίρετα απέρριψαν οι ανακρίτριες και κάλεσαν μόνο 2 κατόπιν τους δικής τους επιλογής.
Η αναφορά στους συγκεκριμένους δημοσιογράφους είχε γίνει στην αρχική μου απολογία, αφού στο παρελθόν είχα δώσει σε αυτούς και όχι μόνον, συνεντεύξεις στις οποίες είχα κατηγορηματικά δηλώσει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και δεν υιοθετεί παράνομες πράξεις. Εις απόδειξιν του ισχυρισμού αυτού υπάρχει τηλεοπτικό υλικό από τις συνεντεύξεις αυτές το οποίο φυσικά θα κατατεθεί και στο Δικαστικό Συμβούλιο το οποίο θα εκδώσει το σχετικό βούλευμα και στην δίκη εάν χρειαστεί.
Κάποιοι ίσως διαθέτουν ασθενή μνήμη, όμως υπάρχουν οι αποδείξεις και σε ήχο και σε εικόνα.”

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/den-kalesa-dhmosiografous-ws-martures-uperaspisews-to-mhnuma-tou-n.g.-micha#ixzz39jOBVAlb

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση