GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει Βασιλειάδη η Μάλαγα

Μοναχά το τελευταίο κομμάτι έχει απομείνει στη Μάλαγα έτσι ώστε να συμπληρώσει το παζλ ενόψει της νέας σεζόν και αυτό ακούει στο όνο...


Μοναχά το τελευταίο κομμάτι έχει απομείνει στη Μάλαγα έτσι ώστε να συμπληρώσει το παζλ ενόψει της νέας σεζόν και αυτό ακούει στο όνομα, Κώστας Βασιλειάδης.
Προσωπική επιλογή του προπονητή των Ανδαλουσιανών, Χοάν Πλάθα αποτελεί ο 30χρονος διεθνής για να συμπληρώσει τις θέσεις των γκαρντ και σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, είναι διατεθειμένος να προσφέρει όσα περισσότερα γίνεται για να τον αποκτήσει.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «La Opinion de Malaga» αναφέρει πως ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει κάποια άλλη επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή στο μυαλό του και σκοπεύει να δαπανήσει και τις 200.000 ευρώ που του έχει διαθέσει η διοίκηση για την τελευταία μεταγραφή της ομάδας για τη σεζόν 2014-2015.
Φυσικά το εν λόγω ποσό ίσως δεν είναι αρκετό για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Έλληνα σούτινγκ γκαρντ – σμολ φόργουορντ, ο οποίος θα πρέπει πιθανότατα να κατεβάσει τους «τόνους» αν θέλει να ολοκληρωθεί το deal.
Να θυμίσουμε πως την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την Αναντόλου Εφές, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος στις αρχές του καλοκαιριού. Όσον αφορά τους αριθμούς του στην Ευρωλίγκα, ο Βασιλειάδης σκόραρε κατά μέσο όρο 10.8 πόντους ανά αγώνα, μάζεψε 2.7 ριμπάουντ και μοίρασε 1.4 ασίστ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση