GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άκαρπες οι πρώτες έρευνες του Γάλλου κροκοδειλάκια για τον Σήφη

Υπό τον Γάλλο ερπετολόγο, Ολιβιέ Μπεχρά συνεχίζεται στη λίμνη του Φράγματος των Ποταμών, στο Ρέθυμνο, η αναζήτηση του Σήφη και της παρέας...

Υπό τον Γάλλο ερπετολόγο, Ολιβιέ Μπεχρά συνεχίζεται στη λίμνη του Φράγματος των Ποταμών, στο Ρέθυμνο, η αναζήτηση του Σήφη και της παρέας του. Άφαντος, μέχρι στιγμής, ο καταζητούμενος κροκόδειλος

Ο γνωστός "γητευτής" των κροκοδείλων δεν έχει δει μέχρι στιγμής τον Σήφη στη τεχνητή λίμνη του Φράγματος των Ποταμών ενώ από το πρωί της Τετάρτης (27/08) η επιχείρηση συνεχίζεται σε αποκλεισμένη περιοχή, ώστε να διασφαλιστεί η ησυχία που χρειάζεται.

Τις επόμενες μέρες μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της επιτροπής και προϊσταμένη της Δασικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, Χαρίκλεια Καργιολάκη, θα γίνουν αυτοψίες και έλεγχος στην λεκάνη κατάκλισης του Φράγματος, ώστε να καθοριστεί ο κατάλληλος τρόπος για την σύλληψη του κροκόδειλου.

"Οι αυτοψίες αυτές απαιτούν απόλυτη ησυχία και συγκέντρωση και για το λόγο αυτό θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Παρακαλούμε για την κατανόηση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής" αναφέρει η ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε ότι ο κροκόδειλος εθεάθη τυχαία στην περιοχή, στις αρχές Ιουλίου, από πυροσβέστες που έκαναν περιπολία. Από τότε όμως και παρά τις προσπάθειες που γίνονται, αρνείται πεισματικά να "παραδοθεί”. Θεωρείται πιθανό να έχει και παρέα.

Πληροφορίες από flashnews.gr

1 σχόλιο

  1. Στη Μπανανια της φαιδρας πορτοκαλεας οπως ειναι η Ελλαδα ασχολουμαστε με το Σηφη.
    Ο Σηφης για να επιβιωση δυο και πλεον χρονια εφαγε οτι πετουσε οτι επλεε και οτι περπατουσε στη λιμνη και δεν μιλα κανενας παρα μονο μη πειραξουμε το Σηφη.
    Σε οποιοδηποτε πολιτισμενο κρατος του κοσμου ο Σηφης θα ειχε συληφθη την ιδια ωρα με μια σφιαρα απο καραμπινα ενω εμεις οι ξεβρακωτοι και χρεωκωπημενοι κανουμε συσκεψεις επι συσκεψεων και καλουμε ειδεικους απο ολον τπν κοσμο ξοδευωντας του κοσμου τα λεφτα για να πιασουμε το Σηφη.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση